Zvezda i Gasprom zajedno do 2020: Poznato je koliko će se sliti u kasu crveno-belih!

Nova finansijska injekcija stiže pred napad na novu evropsku jesen

  • 16

Fudbalski klub Crvena zvezda i ruska naftna kompanija "Gasprom njeft" produžili su ugovor do 2020. godine.

Nakon svečanog otvaranja kupole Hrama Svetog Save, na kojoj je izradu mozaika takode finansirao ruski gigant, održan je sastanak rukovodstva "Gasprom njeft"-a i Zvezde na kome ozvaničen nastavak saradnje i onoga što je najavio generalni direktor ruske kompanije Aleksandar Ðukov prošlog oktobra prilikom posete crveno-belima.

Ugovor su potpisali predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović i Ðukov, uz prisustvo generalnog direktora Naftne industrije Srbije Kirila Tjurdenjeva, generalnog direktora Zvezde Zvezdana Terzića i ministra energetike u Vladi Republike Srbije Aleksandra Antića. Kako se nezvanično saznaje, na godišnjem nivou će Zvezda inkasirati četiri miliona evra.

 



- Mi podržavamo klub već mnogo godina, a takode aktivno doprinosimo vaspitanju mladih talenata za srpski fudbal. Crvena zvezda daje odlične sportske rezultate, kako u nacionalnom prvenstvu, tako i na evropskoj sceni. Sklapanje novog sporazuma je sasvim logičan nastavak naše saradnje sa Crvenom zvezdom - rekao je Ðukov, a prenosi zvaničan sajt srpskog vicešampiona.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović zahvalio se kompaniji "Gasprom njeft", generalnom sponzoru kluba, na novom ukazanom poverenju.

- Iza nas je osam godina uspešnog rada, a sada smo obezbedili i punih 10 godina saradnje. Kompanija "Gasprom njeft" je bila zajedno sa klubom u za njega najteža vremena i sada je sa nama, kada se u punom sjaju vraćamo na evropsku arenu. Verujem da će naša saradnja, kao i ranije, jačati iz godine u godinu i nastavćemo zajedno da radimo na realizaciji mnogobrojnih projekata na obostranu korist. Ovo je odlična vest ne samo za našu višemilionsku armiju navijača, već i za srpski sport u celini - izjavio je Mijailović.

VIDEO - Novinari i prevodilac hteli da se slikaju sa Milojevićem posle konferencije

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    22. februar 2018 | 21:31

    Zar nisu prosle god , kad su bili u kanalu ,potpisali ugovor za narednih 5 godina i pare im isplatili unapred??? Ccc sta rade majko mila...

  • Džo

    22. februar 2018 | 18:08

    Pa znaju gde treba ulagati u srpski klub idemooo.

  • KARAMBOOOL

    22. februar 2018 | 16:42

    Drzavni aparat bravoooo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA