Stojković izleteo na centar, pa se Česi šetali do praznog gola: Pogledajte vrhunac Partizanove uspavanke u 94. minutu! (VIDEO)

Crno-beli krah protiv rivala koji nije ozbiljnije napadnut

  • 42

Fudbaleri Partizana ispali su od Viktorije Plzenj sa 2:0 u revanšu, a poslednji pogodak je psoebno bio bolan za Vladimira Stojkovića.

U 94. minutu, poslednjem u nadoknadi, Stojković je izleteo do centra kako bi glavom intervenisao, zapravo je samo servirao loptu Petrželi na nogu.

On je potom pretrčao našeg reprezentativca, a onda išao dovoljno daleko da u situaciji "2 na 1" servira zicer Čermaku, koji nije odbio poklon.

Foto: partizan.rs

Tužan kraj za Partizan, koji je bez "ispaljenog metka" pao u lepoj prilici da dođe do osmine finala Lige Evrope.

Praktično ništa nisu crno-beli pokazali u revanšu, igrali su bez hrabrosti i čak su delovali kao tim koji je došao da čuva rezultat.

To se obilo u glavu, pa će posebno biti bolan način na koji se sve završilo. Delovalo je kao da su se igrači Partizana razmazili Stojkovićevim odbranama, pa je to sada došlo na naplatu kada je potpuno zatajila ofanziva.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crna Gora voli Partizan

    22. februar 2018 | 21:29

    Nista nije on kriv. Najbolji je srpski golman. Igrac koji nije sutnuo u njihovom sesnaestercu je kriv za drugi gol. Tad je pocela njihova polukontra.

  • Nr. 1

    22. februar 2018 | 21:27

    Ti ne mozes da branis ni za peprezentaciju ulice!!

  • luka

    22. februar 2018 | 22:33

    Hahaha mustafa krenuo po burek!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA