Partizan pripretio posle kontroverznog penala: Ako ovako nastavite da sudite, nećemo sedeti skrštenih ruku!

Crno-beli reagovali posle penala za Zemun

  • 89

Fudbalski klub Partizan oglasio se posle remija sa Zemunom u Superligi.

U 24. kolu Superlige, Partizan je kiksnuo, čemu je doprinela i sporna odluka sudije Santrača.

On je dosudio penal gostima, kada je Nemanja Vučić preskočio defanzivca Partizana Cucina, što je izazvalo bes u Humskoj.

Već se oglasio generalni direktor Miloš Vazura, zatim je i klub objavio zvanično saopštenje.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Printskrin: Youtube/ AM Video7S

- Nakon današnje utakmice između FK Partizan i FK Zemun, prinuđeni smo da se obratimo fudbalskoj javnosti.

U proteklom periodu upozoravali smo na tretman koji FK Partizan ima u domaćim takmičenjima. Danas, sa žaljenjem i ogorčenošću moramo da konstatujemo da smo bili u pravu. Naša ekipa je na današnjoj utakmici oštećena na drastičan način – dosuđivanjem nepostojećeg jedanaesterca u korist FK Zemun, pri rezultatu 0:0.

Foto: partizan.rs

Pregledom video snimka, očigledno je, van svake sumnje, da nije postojao ni najmanji fizički kontakt između igrača FK Partizan i igrača FK Zemun. Koji je to kontakt glavni sudija meča video tom prilikom, ostaće tajna za sve učesnike ove utakmice, kao i celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji. Time je FK Partizan onemogućen da trijumfuje u ovoj utakmici.

Ne možemo, a da se ne zapitamo, kome je u interesu da mimo pravila fudbalske igre, naočigled sportske javnosti, odlučuje o šampionu Srbije?

Foto: partizan.rs

FK Partizan će se zvaničnim putem obratiti nadležnim fudbalskim organima i uložiti žalbu na današnje suđenje. Ukoliko se ovakvo drastično suđenje na štetu našeg kluba nastavi i u narednim utakmicama, unapred upozoravamo da ne možemo i nećemo sedeti skrštenih ruku.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    25. februar 2018 | 19:07

    Da li je ovo moguće?Kako ih nije sramota da se oglašavaju posle ovakve igre?Što se nisu oglašavali posle Lučana?Treba prvo pogledati u svoje dvorište i zapitati se zašto ne mogu akciju da naprave za 95 minuta.Ali kako to da urade kad oni misle da igraju sjajno ali ne pobedjuju zbog sudije

  • GP

    25. februar 2018 | 20:06

    PENAL NIJE BIO, SUDIJA NAS JE OSTETIO, ALI KAKVO SAOPSTENJE MOZETE IZDATI POSLE ONAKVE IGRE? BOLJE BI VAM BILO DA NADJETE TRENERA.

  • Gangula

    25. februar 2018 | 19:04

    Hahahaha zemljo otvori se !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA