Zovu me Čaki, po Bobanu Čančaru iz serije Mješoviti brak: Novo pojačanje Partizana spreman za Nišlije!

Slobodan Urošević pričao o svojim prvim danima u Partizanu

  • 5

Slobodan Urošević, novo pojačanje na mestu levog beka došao je u Partizan u zimskom prelaznom roku iz kruševačkog Napretka.  Već tokom zimskih priprema na Kipru videlo se da se brzo prilagodio crno-beloj porodici gde je pored i novih prijateljstava postao standardni igrač na prvenstvenim utakmicama kao i u 1/16 finala LE. Pred meč 25. kola SLS koju Partizan igra 3. marta u Nišu popularni Čaki govori za zvanični sajt.

>>> Pantić o pomoći Zvezde pred operaciju sina: O 11 Hitlera, kako je pomogao Džajiću i čime ga je oduševio Čović (VIDEO)

Atmosfera u klubu je odlična. Prema meni su svi super i drago mi je da su me prihvatili kao da sam ovde već duže vreme. Najviše se družim sa Vladimirom Đilasom, ali i sa svima imam odličan odnos. Očekivao sam da je atmosfera u ovako velikom klubu baš na tom nivou, ali nisam znao da ću se ovako brzo prilagoditi ekipi što mi je posebno drago.

Brzo si zauzeo mesto startera?

− Velika mi je čast što mi je ukazana ta prilika koju sam, nadam se, dobrom igrom opravdao. Bio je sjaajan osećaj igrati dve evropske utakmice pred našom publikom, kako u Humskoj tako i u Plzenu. Žao mi je što nismo prošli dalje, jer smo dali sve od sebe.

Foto: Marko Jovanović

U Partizanu se uvek ide na pobede i uvek traži ono više.

Pritisak postoji, ali sam od početka karijere naučio da se nosim sa tim, pa mi to ne predstavlja problem. Trudim se da uvek dam sve od sebe i da opravdam ukazano poverenje.

U subotu nas očekuje meč 25.kola SLS protiv Radničkog iz Niša.

Još dok sam igrao u Napretku mečevi protiv Radničkog su se smatrali derbijem. To je uvek bio težak protivnik za Napredak, ali je samim tim uvek postojao veliki motiv za pobedu. U Partizanu je svaka utakmica imperativ i nerešen rezultat nije dobar. Svaka ekipa sa nama igra iznad svojih mogućnosti, a Partizan mora da u tom ritmu bude svako kolo.

Saigrači te zovu Čaki. Odakle nadimak potiče?

Nadimak sam dobio još u osnovnoj školi. Tada je bila popularna serija Mješoviti brak u kojem je jednu od glavnih uloga imao glumac Viktor Savić koji je tumačio lik fudbalera Bobana Čančara. Kako mi je ime Slobodan, a nadimak mi je u to vreme bio Boban, drug me jednom prozvao po liku iz serije Čaki što je ostalo i do danas − otkriva Urošević

(S.R/B. Obradović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    28. februar 2018 | 16:19

    Нишлије тренутно имају бољу екипу од њих, и ако суђење буде како треба, непристрасно, ето Радничком 3 бода и европа. Идемо Нишлије, храбро, као Земун.

  • Milan

    28. februar 2018 | 16:00

    Bravo decko svaka cast samo nastavi tako nadam se da ce i rezultati ostati isti od kad si u Partizanu...

  • Boki

    28. februar 2018 | 17:00

    Kec u Nisu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA