Mesi je neumoljiv: Novi gol Argentinca iz slobodnjaka, ali Barselona nije pobedila (VIDEO)

Nema odbrane od ovog čoveka

  • 7

Lionel Mesi je u top formi, a kad je tako, zna se - stradaju protivnički golmani.

>>> Mesi je novi rekorder Primere, postao je i kralj asistencija: A tek što je dao gol iz "slobodnjaka", kao nekada veliki Ronaldinjo (VIDEO)

Svu moć velikog Argentinca osetio je u petak uveče čuvar mreže Las Palmasa i njegov zemljak Leandro Čičizola čija je parada u smiraj prvog poluvremena samo ulepšala let lopte u mrežu posle preciznog hica asa Katalonaca.

Bio je to neodbranjiv udarac Mesija preko "zida", u gornji desni ugao, za vođstvo Barse na Kanarima od 1:0.

Ovim golom Mesi je već uspeo da izjednači broj pogodaka iz slobodnih udaraca koje je postigao za celu prethodnu godinu, ukupno četiri. Time se izdvojio na listi najefikasnijih izvođača "slobodnjaka" za ovu godinu, iza njega su Nejmar i Fekir sa po tri gola iz "prekida".

Međutim, Barsa nije uspela da pobedi. Gol za remi (1:1) postigao je kaleri u 48. minutu iz penala i tako zakuvao borbu za šampionsku titulu.

Barselona sada ima 66 bodova, dok je Atletiko na 61. Ova dva tima u nedelju igraju derbi na Nou Kampu i Jorgandžije bi u slučaju pobede u potpunosti bili u igri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan Turbo

    1. mart 2018 | 23:39

    Bog otac. NEponovljivi.

  • Pitbul

    1. mart 2018 | 23:03

    Doktore ove drevne igre !

  • Mada faka

    2. mart 2018 | 03:05

    I onda barsa uefolona pa ljudi rln u spaniji se svira sve za real.Najvise zbog politike.Barsa je primila u ovoj utakmici gol iz penala kojeg nije ni bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA