≫ 

Zvezda najavljuje rođendansku žurku na Marakani! (VIDEO)

Novi test čeka crveno-bele

  • 4

Trener fudbalera Crvena zvezde Vladan Milojević najaviće utakmicu protiv Voždovca u Superligi.

Zvezda će u subotu od 16.30 dočekati Voždovac u 25. kolu Superlige, a to je ujedno prilika da se proslavi rođendan kluba.

>>>Igrao sam za Juve, ali ništa nije kao Zvezda! Boaći 9 puta zahvalio Bogu, pa poslao poruku koju svaki igrač mora da pročita! (VIDEO)

Zvezda će u nedelju obeležeti 73. godinu postojanja, pa je klub odlučio da otvori kapije stadiona besplatno za sve koji ponesu šal.

- Nastavljamo prvenstvo posle ružnog vremena, očekuje nas ništa lakša, a ništa ni teža utakmica do sada. Nastavljamo niz duela sa ekipama koji će biti u plej-ofu, Voždovac je u prošlosti pravio probleme Crvenoj zvezdi, posebno prošle sezone i znamo šta se sve dešavalo na "krovu". Neće biti lako -  rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Milojević, koji nema problema oko sastavljanja tima, pozvao je navijače da podrže njegove izabranike uprkos lošem vremenu.

Ponovo je podvukao da se ne obazire na razliku od 11 bodova u odnosu na Partizan.

- U principu nemamo prednost od 11 bodova. To ne utiče na nas, ne pravimo kalkulacije, već želimo da na svakom meču damo sve od sebe i "rastemo". Razmišljamo kao da smo na "nuli", jer bi nas drugačije odvelo u drugi pravac. Posle deljenja bodova neće biti baš tako.

Izneo je i niz pohvala na račun kapitena Nenada Milijaša i izrazio nadu da će produžiti karijeru, odnosno ugovor koji ističe na kraju sezone.

- Milijaš je moja desna ruka, veliki igrač, kapiten i moj zamenik. On je institucija i srećan sam što ga imam. Nikad niko nije sumnjao u njegov kvaitet. Od njega zavisi da li će nastaviti karijeru, ubeđen sam da može još da igra.

Osvrnuo se i na odlazak najboljeg strelca Ričmonda Boaćija u kineski Ðangsu Suning za 5,5 miliona evra 

- Boaći je mnogo dao Zvezdi, ušao je u srca svih, veliki je profesionalac i džentlmen u svakom pogledu. To mu se vratilo. Život teče dalje... Ostavio je veliki trag i odlazi u jaku ligu - zaključio je Milojević.

Pogledajte Milojevićevu konferenciju:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    2. mart 2018 | 11:44

    Епа срећан нам јубилеј и исто толико ривалство са клубом насталим у сада другој држави, а убаченим да би се парирало Србима који су већински већ имали клуб за који су навијали. За оне који не знају мало подсећање. "Stjepan Bobek je donedavno bio najbolji strelac u istoriji Partizana (prestigao ga je Saša Ilić), ali je malo nedostajalo da ga životni put odvede daleko od fudbala. U Humskoj je završio po direktivi tadašnjeg Generalštaba i to trećoj u nizu, ultimativnoj, jer je bio pripadnik KNOJ-a (Korpusa narodne obrane Jugoslavije). Novinar Magić, međutim, objašnjava da je Bobek za vreme Drugog svetskog rata bio pripadnik hrvatske policije sa zaduženjem da zatvorenicima uzima otiske. Upravo je na Bobekov predlog 1959. godine Partizan dotadašnje bele dresove zamenio crno-belima, a zanimljivo je da je tu odluku potpisao tadašnji predsednik JSD Partizan Franjo Tuđman!

  • GP

    2. mart 2018 | 11:31

    Jos jedna sklanjalica u srpskom "fudbalu"!

  • KARAMBOOOL

    2. mart 2018 | 11:43

    A glavni gosti sudije!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA