≫ 

Bivši kapiten crno-belih: Novi trener Partizana je Zoran Bata Mirković?

Nenad Đorđević na Tviteru iznenadio navijače kluba iz Humske svojom porukom

  • 83

Partizan je u ozbiljnoj rezultatskoj krizi od početka prolećne polusezone, a mnogi već razmišljaju i o nasledniku Miroslava Đukića, čiju su smenu zahtevali navijači posle poraza crno-belih u Nišu.

Đukić je na pitanje novinarke odmah posle utakmice izjavio da ne namerava da podnese ostavku, ali pitanje je koliko će se još zadržati na klupi sa ovakvim rezultatima i ovako lošom igrom Partizana.

Uprava crno-belih je izgubila poverenje u svog trenera, ali problem predstavlja to što Đukić ima ugovor do kraja naredne sezone, a pošto ne želi da da ostavku, Partizan bi onda morao da mu isplati ostatak novca. Druga opcija je da se ugovor sporazumno raskine uz određenu odštetu Đukiću.

Neka imena evenutalnih Đukićevih naslednika su se već pojavila, a jedno od njih napisao je i bivši kapiten crno-belih, Nenad Đorđević. On je na svom profilu na Tviteru napisao je da je novi trener Partizana Zoran Bata Mirković i istakao da je to čovek koji ima autoritet, kompetentnost i karakter.

U komentarima su odmah počeli sa pitanjima da li je to njegova želja ili ima neke informacije.

Osim Mirkovića, kao kandidati se pojavljuju Aleksandar Stanojević i Vladimir Ivić, ali je pitanje da li bi oni u ovakvoj situaciji preuzeli Partizan.

Čelnici Partizana bili

VIDEO: Pogledajte i šta je Vladimir Stojković rekao o tome da li Partizan može do titule

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija

    3. mart 2018 | 23:38

    Mora doci neko ko drzi do sebe I svog misljenja a ne neko kome ce Vazura , Ilijev i Ramadani da Kroje tim I odredjuju ko I koliko igra.

  • VeljaCZV

    4. mart 2018 | 00:09

    Moze Limeni

  • Žika Živac

    3. mart 2018 | 23:38

    Djukiću ostani!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA