Šok u Grčkoj, Prijovićev gol nedovoljan: Tripolis posle neviđene drame pobedio PAOK (VIDEO)

Možda i najzanimljiviji meč dana odigran je u Grčkoj

  • 1

Fudbaleri Asteras Tripolisa su bukvalno u poslednjim sekundama meča došli do pobede od 3:2 nad favorizovanim PAOK - om u okviru 24. kola prvenstva Grčke.

>>>Mesi magičnim slobodnjakom doneo pobedu u derbiju: Atletiko nije mogao protiv Katalonaca (VIDEO)

Delovalo je da će PAOK u meču sa "na papiru" mnogo slabijim protivnikom ubeležiti laku pobedu, 17. u nizu, ali se domaćin odlučno suprotstavio i došao do pobede posle dramatičnog finiša.

Samo 18 minuta bilo je dovoljno domaćinu da zatrese mrežu protivnika prvi put na utakmici. Kiriakopulos je načeo mrežu gostiju u 18. minutu, da bi Kampos vrlo brzo izjednačio. Na odmor se otišlo nerešenim rezultatom 1:1.

Novi šok usledio je kada je Tonso, još jednom doveo domaćina u vođstvo. Mučili su se Solunci do poslednjeg momenta kako bi "makar" izjednačili. Pokušavali su na sve načine da ugroze protivnički gol ali bez uspeha. I onda...

Najzanimljivije je ostavljeno za kraj. Igrao se 7. minut sudijske nadoknade kada je sudija pokazao na belu tačku, a srpski golgeter Aleksandar Prijović rutinski je izjednačio. Mežutim, domaćin je odmah krenuo sa centra i za samo dvadesetak sekundi postigao pobedonosni gol. Strelac je bio Iglesias u 98. minutu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA