≫ 

Ništa od Partizana, Ilija Stolica ostaje trener Vojvodine: Neće pogaziti reč koju je dao Novosađanima!

Telegraf saznaje da Stolica neće zameniti Đukića na klupi crno-belih

  • 20

Ilija Stolica je, u ovom trenutku, daleko od klupe Partizana!

Prema saznanjima Telegrafa, aktuelni trener Vojvodine ne razmišlja o tome da napusti Staru damu posle samo dva meseca i vrati se u Humsku.

Podsetimo, Stolica je (ne)očekivano postao prvi pik za usijanu klupu crno-belih nakon što je izvesno da će Miroslav Đukić uskoro biti bivši.

Jeste da je Stolica ove sezone vodio dva kluba u Super ligi (Voždovac i Vojvodina), ali su u Partizanu uvereni da bi pred sudom oborili njegov ugovor sa Vošom. Pre svega zbog činjenice da ugovor nije overen kod notara.

Međutim, Stolica prema našim saznanjima  ''neće izdati Vojvodinu'' i ostaće trener crveno-belih. Ugovor je dogovorio do leta 2019. godine, a očekuje se da on uskoro bude overen i kod notara. Možda već danas...

Foto: A. Nalbantjan

S druge strane, u Partizanu traže model kako da se ''oslobode'' Đukića. Trener crno-belih ima klauzulu da klub mora da mu isplati 600.000 evra u slučaju prevremenog raskida saradnje.

Sporazumni dogovor je najrealnija opciija.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    5. mart 2018 | 11:38

    Alo breeeeee,pa zar je samo Djukic kriv? Kada ce da ode Ivica Ilijev? On je najveci krivac za sve!!! Sve je rasprodao a doveo jedno veliko NISTA!!!! Pa Zar je Djukic kriv sto je zadnja linija takva kakva je? A nije dovedeno kvalitetno pojacanje! Zar je Djukic kriv sto su orodali Djurdjevica? A nisu doveli kvalitetnog napadaca? Zar je Djukic kriv sto su prodali Lea? Nisu doveli kvalitetnu zamenu! Zar je Djukic kriv sto su prodali Evija? Nisu doveli kvalitetni zamenu!!! Zvezda cuva tim cuva najbolje i ako nekoga lroda ima spremnu jos bolju zamenu a sta su oni Djukicu ostavili! Tim bez tima, bez igraca bez klupe bez icega!!! I sada je samo Djukic kriv? Pa sta je sa Ivicom? On je sve ovo namestio bacio 2 mil Partizanovih para na igraca koji ni u Teleoptiku ne bi mogao da igra!!! Ilijev sada cuti,krije noge kao zmija i upire prst u Djukica!!!! Prvi koji bi trebali da lete jesu oni koji su orehzeli partizan sa dugom od 12 miliona a izjavili da je dug preko 20 mil,koliko je to? 22mil? 25mik? 29 mil? Zatim onaj ko je odgovoran za tim za prodaju za pojacanja inaj ko je sve rasprodao a nista nije doveo a tek onda trener koji pokisava nemoguce sa timom koji nema tri kvalitetna igraca!!! Sada se svi kriju i upiru prst u Djukica!!! Lako je bilo voditi tim u kojem imas Evertona,Djurdjevica,Leonarda..... Sta ste napravimi od tima? Sram vas bilo sve!!!!

  • Šćepan

    5. mart 2018 | 11:34

    Uh dobro je...stanoja bre dovedite koliko god da traži...

  • Bule80

    5. mart 2018 | 11:25

    Pa nije lud covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA