Fudbaler se od tuge srušio na teren kad je čuo za smrt svog velikog prijatelja Astorija: Potresna scena na utakmici Primere (VIDEO)

Karlos Sančez, koji igra na pozajmici u Espanjolu kao igrač Fiorentine, jedva je uspeo da se sabere od tuge nakon što je saznao strašnu vest

  • 0

Tragična smrt kapitena Fiorentine, Davidea Astorija potresla je čitav fudbalski svet, a posebno teško bilo je njegovom saigraču Karlosu Sančezu, koji igra na pozajmici u Espanjolu.

Sančez je bio posebno blizak sa Astorijem, a u vreme kada se čulo za smrt kapitena Fiorentine, on je igrao utakmicu u gostima protiv Levantea.

>>> Bufonova poslednja poruka za Astorija koja tera suze na oči: Dragi Asto... (FOTO)

Saigrači koji su to saznali obavestili su Sančeza, znajući da je bio blizak s njim. Kada je on to čuo, viđena je potresna scena, jer se fudbaler od bola samo srušio na teren.

Od šoka nije mogao da ustane, niti da se pribere od tuga, pa su mu pomogli ostali saigrači i članovi stručnog štaba.

Davide Astori; Foto: AP/Tanjug

- Pokušavali smo da smirimo Karlosa i da mu pomognemo da se oseća bolje, ali gubio se od prevelikog stresa i bio je jako uznemiren. Ne možemo ništa drugo nego da mu izjavimo saučešće - opisao je tu scenu kapiten Espanjola Viktor Sančez.

Nakon što se malo priprao, Karlos Sančez je prvim letom otišao u Firencu, kako bi bio na sahrani preminulog prijatelja.

Danas nas je napustila sjajna osoba i veliki profesionalac. Svi mi koji smo imali priliku da delimo s tobom svlačionicu, ujedinjeni smo u velikoj tuzi. Saučešće porodici. Počivaj u miru, kapitenu - bila je poslednja poruka Sančeza za Astorija.

Pogledajte i kako je Sančez zaplakao posle utakmice protiv Levantea:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA