≫ 

Nervozni Đukić se ostrvio na novinare: Dripci ste kao i ja, u Srbiji plata 300 evra, pa mi namerno kačite da moraju da mi isplate 600.000 evra! (VIDEO)

Trener Partizana u narvoznom nastupu na konferenciji za medije oštro udario po poslenicima "Sedme sile"

  • 20

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić ušao je u otvoreni rat sa medijima koji danima pišu o njegovoj skoroj smeni sa klupe šampiona Srbije. 

>>> Partizan se oglasio povodom priča oko smene Đukića!

Strategu crno-belih je najviše zasmetala vest koja je plasirana da mu od kluba, u slučaju jednostranog prekida radnog odnosa, sleduje obeštećenje od 600.000 evra.

Ispalio je Đukić nervozan rafal odmah kada se povela priča na tu temu...

- Ja sam rođen u jeb... Štitaru, nisam odrastao u lepoj i sunčanoj Valensiji, i isti sam dripac kao i vi! Taj zemljani put u jeb... Štitatru me je naučio mnogo toga i nemam problem da sve ovo kažem u lice bilo kome.

Tvrdi, vest o klauzuli nije tačna.

- Laž, laž, laž. Ne postoji klauzula od 600.000 evra. Svako ko je to napisao je prevarant. Mnoge stvari koje se provlače po novinama nisu istinite. Pretpostavljam da je klub radio svoje stvari, koje treba da radi, ali, postojale su mnoge stvari koje su neverovatne. Mnogo su mi zasmetale stvari, recimo u mnogim medijima se pojavila suma od 600.000 evra, to je tačno namešteno da se ide na mene u ovoj državi gde je plata 300 evra. Vi nekome zalepite da nekome treba isplatiti 600.000 evra. Kako nekome da u Srbiji oklevetate? Tako što nekome zalepite da treba da dobije 600.000 evra. To je bezobrazno, džukački i dripački. Ili oni naslovi tipa „Đukić odlazi milom ili silom.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Partizan se nalazi u seriji loših rezultata, nije pobedio na poslednje dve utakmice u prvenstvu, ali trener crno-belih želi da nastavi sa radom u klubu.

- Nijednog momenta nisam imao razgovor na temu ostavke. Nemam nijednog igrača koji je nezadovoljan, nesrećan i nedsciplinovan. Ne uspevamo da pobedimo, ne uspevamo da damo gol, ali ne vidim razlog da dam ostavku, jer sebe vidim sposobnim da zajedno sa ekipom izađem iz problema. Ponekad u fudbalu stvari ne zavise samo od vas. Niko mi nije tražio ostavku niti je neko razgovarao na tu temu.

Izgubljeno samopouzdanje ekipa će pokušati da povrati dobrim rezultatima, kaže trener Partizana.

- Svi smo tužni što smo izgubili utakmicu, ali treba da prevaziđemo situaciju i da se okrenemo sledećoj utakmici a to je Rad i da vratimo samopouzdanje. Nema druge medicine, samo pobede, samo to može da nas vrati na pravi kolosek.

Utakmica vanrednog 26 kola Superlige između Partizana i Rada igra se sutra od 15.30 u Humskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klod

    6. mart 2018 | 16:17

    Djukicev Partizan je sa Moreirom,Dijarom,Zukom...igrao najlepsi fudbal. Navijaci Zvezde su dolazili na JNA da gledaju i uzivaju. A sada mu je Ilijev uvalio ove pudlice u tim. Jankovic,Tawamba,Ozegovic...su krs i lom od igraca.

  • Sasa Djapic

    6. mart 2018 | 19:14

    Djukic je trenutno jedan od najboljih ako ne i najbolji covek u nasem fudbali i u ljudskom i u strucnom delu. Bez dalje rasprave, tu je tacka.

  • Brat

    6. mart 2018 | 19:31

    Djuka kao covek si veoma dobar i starsno fin,ali mislim da treba da ides.Nemamo nista ni igru ni rezultate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA