≫ 

Gospodski potez Vojvodine: Nikad u istoriji nije bila ovakva cena karata za Zvezdine navijače na gostovanju

Rukovodstvo Lala donelo odluku koja je u promociji fudbala i punih tribina

  • 10

Znali su često klubovi po Srbiji da dižu cene karata kada igra Zvezda, pa su bili na udaru njenih najvatrenijih navijača, ali tako neće biti ovoga puta u Novom Sadu.

Naime, kako je Zvezda objavila na svom zvaničnom sajtu, postignut je dogovor sa FK Vojvodina, pa će karte za južnu tribinu, na kojoj će biti smešteni navijači Zvezde, koštati svega 100 dinara.

Ulaznice će biti u prodaji tri sata pre početka meča na blagajni kod južne tribine.

Uoči utakmice na navijačkim forumima pojavile su se poruke koje su najavljivale tenzije, jer je Vojvodina navodno želela da skloni navijače Zvezde sa istočne tribine i da ih smesti na manji deo južne tribine stadiona Karađorđe.

Ipak, kasnije je ustanovljeno da će za Delije biti otvorena i velika južna tribina, pa će pun kapacitet tribine rezervisane za najvatrenije navijače Zvezde biti 4.000 mesta.

Mora se reći da je ovo bio gospodski potez Vojvodine, koja je inače na današnji dan proslavila svoj 104. rođendan. Ovim potezom, za razliku od nekih prethodnih puta, kada su dizali cene karata za navijače Zvezde i Partizana, sadašnje rukovodstvo "Lala" je pokazalo da ima želju da derbi u Novom Sadu bude pravi praznik fudbala sa što više gledalaca.

Tradicionalno između navijača Zvezde i Vojvodine vladaju tenzije i često bude prozivki na tribinama. Pogledajte kako je to izgledalo na Marakani na jednom od prethodnih mečeva.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA