Igrači Vojvodine plakali u svlačionici: Velika sramota Šegrta, ovo nije fudbal! (VIDEO)

Pogođeni su Novosađani suđenjem

Fudbaleri Vojvodine poraženi su od Crvene zvezde sa 2:1, uz kontroverzan penal za crveno-bele.

Novosađani su na svom terenu loše prošli i revoltirani su zbog arbitraže sudije Jovana Šegrta, pa se trener Ilija Stolica čak nije pojavio na konferenciji za štampu.

Sportski direktor Novosađana, Saša Drakulić, oglasio se za Sportski žurnal.

Ovo je velika fudbalska sramota u režiji sudije Jovana Šegrta. Ne razumem šta se ovo radi i kuda sve ovo vodi. Ovo nije fudbal, ovo je nešto za koje svi znaju u ovoj zemlji kako se zove. Ne znam šta igračima da kažem. U svlačionici su svi redom plakali zbog onog što su doživeli od sudije Šegrta. Kako da ih utešim? Kako da ih zaštitim od sudijske samovolje? Ništa inače ne pomaže, ovo je sve režirao i završio Jovan Šegrt.

Drakulić smatra da nije samo penal sporan, već mnoge druge situacije.

Foto: FK Vojvodina

Zašto se Vojvodini prosto ne dozvoljava da igra fudbal? Pa, Šegrt je tolerisao od prvog minuta odugovlačenje igre Zvezdinih igrača. Imam potrebu i obavezu da stanem iza naših igrača, ali ne znam kako da ih zaštitim da im se ovakve stvari ne događaju. Kakav je ovaj naš fudbal? Kome ovo treba? I zašto?

- Vojvodina je u derbiju bila žrtva jednog čoveka i njegove namere da pomogne Crvenoj zvezdi. I ovo malo publike što dolazi na naše superligaške utakmice, odustaće jer ovakve stvari kao što su se desile u derbiju na Karađorđu su i protiv fudbala i protiv gledalac – rekao je s velikim ogorčenjem sportski direktor Novosađana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Стеван2.0

    8. mart 2018 | 10:08

    Видело се јуче у Лиги Шампиона какав старт у 16 се не свира. Тако да полемишемо да ли је играч Воше имао намеру да Радоњића згази на курје око нема смисла. Судије гурају звезду и то је то. Војводина је заслужила макар бод ако не и сва три, посед лопте је био преко 60% за Војводину. Вошо свака ти част твој пораз је часнији од њихове победе.

  • Чика Шабан

    8. mart 2018 | 09:46

    Penal čisto ko suza... Ima sreće što ga nije i isključio... Gazi Zvezdo! 🔴⚪🔴⚪🔴⚪

  • Laki

    8. mart 2018 | 11:01

    Nije problem sto je vosa izgubila ,veci je problem kako je zvezda dobila.....tuga za sport,ako je fudbal sport"biznis"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA