≫ 

"Hoćemo penal za Zvezdu", a onda su uletele baklje na teren: Grobari prekinuli meč na Banovom Brdu (VIDEO)

Pauza je potrajala nekoliko minuta zbog revolta navijača crno-belih

  • 41

Navijači Partizana i na Banovo Brdo stigli su podeljeni u dve frakcije da podrže ekipu Miroslava Đukića kojoj "ne cvetaju ruže u poslednje vreme" - i imali su poruku za večitog rivala Crvenu zvezdu, sudije, FSS...

>>> Idu Grobari, dečak stoji mirno: Navijači Partizana grmeli, zaustavili saobraćaj na Banovom Brdu, mališa impresioniran korteom crno-belih navijača (VIDEO)

- Nekome penal za klizanje travom, a nama za penal treba otvoren prelom - poručila je ona grupa Grobara koja je na stadionu smeštena tamo gde je tradicionalno rezervisano mesto za gostujuće pristalice.

Dakle, u pitanju je "zvanični jug".

Aluzija je više nego jasna: revoltirani su navijači Partizana suđenjem u korist Zvezde na poslednjoj utakmici protiv Vojvodine.

Pirotehnika je nedugo potom zamenila parole, desetak baklji je završilo na terenu pa je sudija morao da prekine utakmicu dok se buktinje nisu ugasile.

U trenutku prekida Partizan je vodio golovima Tavambe i Ožegovića 2:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Urs Zimmermann

    11. mart 2018 | 18:10

    Hocemo golove u stotom minutu,hocemo golove iz nepostojecih faulova,hocemo da se igra dok Partizan ne da gol.

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    11. mart 2018 | 16:24

    За прекид утакмице још два бода минус.

  • Goca

    11. mart 2018 | 16:33

    Jao boze,kolko su jezivo smesni....penal za Zvezdu...kao da je razlika izmedju Zvezde i partizaia par bodova,pa je taj penal sporan,ta dva boda...zaboravili grobari da je +14.!!!i zaboravili dva crvena kartona u 80+ minutu i dva gola posle toga za pobedubpartizaia....a tad je sve regularno...ocajjjjjj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA