≫ 

PAOK dao gol vredan titule, sudija ga poništio, a onda je nastao haos: Meč prekinut, gazda kluba uleteo na teren da se bije (VIDEO)

Novi skandal u grčkom fudbalu i novi nezavršen derbi u najdramatičnijem prvenstvu Evrope

  • 13

Novi derbi grčkog fudbala koji nije završen! Ponovo je u glavnoj ulozi PAOK, ali ovoga puta je protivnik bio AEK, a ne Olimpijakos!

Pravi fudbalski rat je na pomolu u Grčkoj! Ali bukvalno, nemojte se iznenaditi ako vidite pravi građanski rat na ulicama Soluna i Atine, i to zbog najluđeg scenarija kakav se ne pamti u jednom prvenstvu!

Tek što se smirila situacija posle skandala sa Tumbe, kada je trener Olimpijakosa iscenirao povredu, kada je nakon što je pogođen PAPIRNOM rolnicom od strane navijača PAOK-a, išao u bolnicu, nosio kragnu oko vrata i zbog čega je prekinut meč, viđen je novi skandal u Solunu.

PAOK-u su tada oduzeti bodovi, a meč protiv Olimpijakosa je registrovan sa 3:0 u korist aktuelnog šampiona. Tako je titula koja je bila na pomolu u Solunu, koja se čeka u pune 33 godine na Tumbi, preko noći skoro pa izgubljena.

Ostali su bez 6 bodova, ali su im kasnije vraćena tri boda koja su im oduzeta, te su crno-beli ponovo bili u igri.

Usledio je novi derbi, ovoga puta protiv AEK-a, koji je bio u pol-poziciji pred 25. kolo, jer je imao 54. bodova, dva manje od PAOK-a.

Ali, stadion u Solunu je goreo! Čekala se pobeda da PAOK ponovo zasedne na vrh tabele. Viđena je prava rovovska borba tokom 90 minuta, a onda - ludnica! Stadion je eksplodirao posle gola koji je postigao Varela! Na semaforu je pisalo 1:0 za PAOK!

Gol vredan titule, a fudbaleri AEK-a su u neverici gledali oko sebe. Međutim, onda je sudija doneo odluku da poništi gol, jer je jedan igrač PAOK-a bio u ofsajd poziciji na gol-liniji u trenutku kada je Varela uputio udarac.

Odjednom se ekstaza i delirijum zbog gola, pretvorila u gnev i bes. Niko u PAOK-u nije mogao da veruje šta im se dešava! Drugi put uzastopno protiv atinskih timova u trenucima kada deluje da su na korak od titule, koju nisu osvojili još od 1985. godine!

Vlasnik PAOK-a, Ivan Savidis utrčao je na teren hteo da se obračuna sa sudijama, meč je ubrzo prekinut, iako je do kraja ostala još samo sudijska nadoknada. Usledili su neredi i pokušaji tuče na samom terenu.

Ostaje nam da vidimo kako će se završiti nova epizoda grčke drama, kakvu ne bi režirao ni najbolji filmski scenarista. Svakako, ponovo se ne može očekivati da će sve ispasti dobro za PAOK, jer će ponovo sve da se odlučuje za zelenim stolom.

VIDEO: Predsednik PAOK-a utrčao na teren s pištoljem i prekinuo meč:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA