≫ 

Stručnjak za suđenje kaže da je Zvezda dala gol iz ofsajda: Zbog sličnog pogotka u Grčkoj su s pištoljem upali na teren (VIDEO)

Stručni konsultant Arena sport televizije smatra da je Majo Vujović pogrešio na štetu gostiju iz Kruševca

  • 52

Stručni konsultant Arena sport televizije, Igor Radojčić, analizirao je sporne situacije iz 27. kola i zaključio je da je Napredak oštećen protiv Zvezde prilikom gola Nenada Krstičića za vođstvo crveno-belih u 52. minutu.

Kako je Radojčić objasnio, Milan Rodić je bio neposredno ispred golmana Napretka u ofsajd poziciji i uticao je na igru, pa je glavni arbitar Majo Vujović pogrešio što nije poništio gol.

- Jako interesantno, pre dve emisije smo imali sličnu stvar samo na drugoj strani. Po pravilu kaže "uticaj protivnika je ukoliko se igrač nalazi u ofsajd položaju". Nije važna namera... uticaj na protivnika je ukoliko igrač iz ofsajd položaja utiče i ometa vidno polje protivnika. On ometa vidno polje golmana i on od njega ne može da vidi niti akciju niti loptu. Tako da je ovo ofsajd - rekao je Radojčić.

Pogledajte video i procenite sami:

Inače, veoma sličan gol poništen je u Grčkoj PAOK-u protiv AEK-a, u 90. minutu utakmice (kasnije je posle 2 sata i priznat), a onda je na teren upao gazda crno-belih iz Soluna Ivan Savidis i s pištoljem pretio glavnom arbitru.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    13. mart 2018 | 00:39

    Naravno da je ofsajd. To sam jos sinoc rekao. Samo se ne sudi protiv zvezdane. Ipak je to Majo slobodnim uverenjem pokrio. A protiv Partizana se svira penal bez kontakta. Radonjicu sviraju penal kad se oklizne. Treba i ovde sa pistoljem na teren izaci jer se drugacije ovi lopovi nece dozvati pameti.

  • Bandit

    13. mart 2018 | 00:36

    Kakav crni ofsajd. Jesam zvezdas i realan sam uvek ali ovde ni o ofsajda

  • Kalcopolista

    13. mart 2018 | 00:27

    Hocemo KALCOPOLI u srpskom fudbalu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA