≫ 

Nema mesta drami, sutra je novi dan: Murinju je eliminacija iz Lige šampiona kao "dobar dan"

Portugalac ništa nije imao da zameri igračima

  • 5

Mančester junajted završio je sa Ligom šampiona za ovu sezonu - neočekivano već u osmini finala.

>>> Sevilja kaznila Murinja za kukavičluk: Montelin džoker za pet minuta ošamario Matićev Junajted za četvrtfinale LŠ! (VIDEO)

Posle 0:0 u Sevilji, Žoze Murinjo je previše taktizirao u revanšu i za to bio kažnjen porazom na "Old Trafordu" kojim je potpuno razočarao navijače.

Dva gola koja su imala efekat šamara za Portugalca postigao je Ben Jeder i nokautirao "Đavole" za plasman Andalužana među osam najboljih timova u Evropi.

Posle svega, čekao se Murinjov komentar...

- Mislim da je prvi gol uvek važan, ne samo zbog rezultata iz prve utakmice, već zbog same karakteristike revanša - počeo je Murinjo razgovor sa novinarima.

- Pokušali smo da budemo agresivni od prvog minuta, nismo postigli gol, a Sevilja je sve duže imala posed kako je vreme teklo. Dobro su kontrolisali utakmicu. Imali smo šanse da damo gol, ali oni su ga postigli i od tog trenutka emotivni naboj je rastao. Drugi njihov gol učinio je naš plasman dalje nemogućim.

Imao je Murinjo i pohvale na račun svog tima.

- Imali smo neke dobre periode, istina, ne i kontrolu meča, ali ne mogu reći da nešto nije bilo u redu sa mojim igračima i njihovom igrom. To je fudbal, izgubili smo, sutra je novi dan, u subotu je nova utakmica. Raduje me što igrači nisu krili tugu, ali nemamo mi vremena da dramimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baki

    14. mart 2018 | 07:49

    U pravu je čovek fudbal je sada samo biznis

  • Hulk

    14. mart 2018 | 08:49

    Kakav folirant hahahab pa ti igras anti fufbal otko znam

  • Xxxx

    14. mart 2018 | 10:31

    Sta reci drugo ako menadzer ekipe posle ispadanja iz lige sampiona ima ovako blag komentar u najmanju ruku kao da je to bila prijateljska utakmica bez rezultatskog znacaja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA