Kokezu u FSS podržalo 27 od 29 klubova Super i Prve lige Srbije

Samo su Zvezda i Partizan bili uzdržani

  • 2

U četvrtak je održana sednica Skupštine Zajednice fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije kojom je predsedavao predsednik Dragomir Lazović. Sednici su prisustvovali i predsednik FSS gospodin Slaviša Kokeza i generalni sekretar FSS gospodin Jovan Šurbatović.

>>> Zašto ove godine nema Zvezdinog proleća? Pronašli smo 5 razloga za loše igre crveno-belih

Na sednici su takođe bili prisutni predsednik Sudijske komisije FSS Milan Karadžić i član Izvršnog odbora FSS zadužen za regularnost takmičenja u Super ligi - Dragiša Binić.

Članovi Skupštine najpre su vodili konstruktivnu raspravu u vezi pregovora o novom ugovoru o prodaji TV prava i većoj komercijalizaciji kapaciteta Super lige i Prve lige Srbije.

Centralna tema sednice bila je aktuelna situacija u Super ligi Srbije, o čemu je vođena iscrpna diskusija u kojoj su učestvovali predstavnici 29 klubova.

Jednoglasno je izveden zaključak da je potrebno da se svi klubovi uzdrže od javnog iznošenja stavova koji mogu narušiti integritet takmičenja, kao i da svi klubovi daju svoj puni doprinos smirivanju bespotrebnih tenzija i normalizaciji odnosa među klubovima u cilju nesmetanog odvijanja takmičenja.

Na kraju sednice 27 od 29 prisutnih klubova Super lige i Prve lige Srbije, na predlog predsednika Zajednice, dalo je punu podršku radu Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom. Niko se nije izjasnio protiv, a samo su Crvena zvezda i Partizan bili uzdržani.

Takođe, pod tačkom tekuća pitanja razgovarano je o novim projektima i pojedinačnim potrebama klubova na planu poboljšanja stadionske infrastrukture.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZORO

    15. mart 2018 | 20:27

    Normalno nesmeju da kazu nista cute jer znaju da sledi odmazda .I oni su kukali da im se zakida a sad su svi odjednom za Kokezu i ostale

  • dekipirocanac

    15. mart 2018 | 20:31

    Kokeza daj ostavku,Muslin za predsednika saveza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA