≫ 

Teren je bio haos, kopačke su ostajale u blatu, ali sada moramo da pobedimo Mačvu: Milijaš ima poruku za svoje igrače i navijače!

Igrači očekuju drugačiji ishod drugog susreta sa istim protivnikom

  • 55

Posle ispadanja u četvrtfinalu Kupa Srbije od Mačve, fudbaleri Crvene zvezde na istom mestu protiv istog protivnika krče put ka tituli u domaćem šampionatu.

>>>Novo lice među Orlovima: Krstajić pojačao tim!

Crveno-beli u nedelju od 17 sati gostuju mačvi u okviru 29. kola Superlige. Igrači tvrde da su prevazišli poraz i da su sada spremni za pobedu protiv istog protivnika, prenosi Informer. Jedan od najiskusnijih fudbalera Nenad Milijaš ima jasan stav pred ovaj bitan meč.

- Nemamo mi šta kome da se svetimo, nego da gledamo da pobedimo zbog sebe. Utakmica u Kupu protiv Mačve jedna je od onih koje što pre želimo da zaboravimo, a sada imamo priliku da popravimo utisak - rekao je on i dodao:

- Ne takmičimo se u Evropi, ostalo je samo prvenstvo. U dobroj smo poziciji i ako hoćemo titulu moramo da pobedimo Mačvu.

Foto: Marko Todorović

Posle fotografija terena, koji je bio u lošem stanju u utakmici Kupa, Milijaš očekuje da se nešto promenilo.

- Nije teren bio nikakav izgovor. Ali, nadam se da je sada u boljem stanju. Ono je bio haos, bukvalno kopačke hoće da ostanu u blatu. 

Da podsetimo, posle penal završnice, Crvena zvezda eliminisana je iz Kupa Srbije od Mačve.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    17. mart 2018 | 14:30

    Види лаве, ако се обистини временска прогноза, терен ће бити у још горем стању. Али како нама, тако и њима. Него гледајте ви мајстори да се мало спустите на земљу и да почнете да више трчите и срчаније улазите у утакмице. Пошто снаге немате за више од 60-70 минута, онда решавајте ствар до тада. А после изигравајте искуство и схватите више чији дрес носите. Бар би ти то требало да знаш.

  • Zare PN

    17. mart 2018 | 22:42

    Kako njima,tako i nama. Sram te bilo!!!!!

  • Стеван2.0

    17. mart 2018 | 14:54

    Ћути проћелави, да је био мало бољи терен Мачви не би требали пенали да вас напенали...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA