Đukić: Protivnik je morao da popusti

Trlja ruke trener crno-belih

  • 16

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić bio je zadovoljan pobedom nad Radnikom (2:0).

- Veoma sam srećan zbog pobede. U prvom poluvremenu smo igrali odlično, ali samo do 20 metara od gola, gde nam je nedostajalo neko dobro dodavanje. Ipak, u drugom smo bili mnogo bolji, aktivniji... Stvarno, samo mogu da čestitam ekipi na izvanrendnoj borbenosti, želji i uloženom trudu - rekao je Đukić za TV Arena sport.

On je pre meča najavio da će Radnik iz bunkera tražiti kontru, što se dogodilo.

- Protivnik je morao da popusti pred našim tolikim intenzitetom, a mi smo i pored velikog broja povređenih igrača pokazali da smo ekipa. Momci su dokazali na ovom meču da su prava grupa. Sada nam sledi pauza zbog mečeva reprezentacije, a ta pauza će nam prijati. Igrači su zaslužili predah, treba da odmore. Jesmo mi u seriji dobrih rezultata, ali ništa taj odmor neće promeniti kod nas - zaključio je trener Partizana.

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VeljaCZV

    18. mart 2018 | 16:42

    Penaltizan

  • gaga

    18. mart 2018 | 18:26

    da li je moguce da neko ko je ceo zivot proveo u fudbalu prica ovako nesto?ti tvoji igraci jedva okvir gola da pogode.gostovali plzenu, a da sut u gol uputili niste.i tada si pricao neku svoju pricu.ocajna igra, on prica o seriji dobrih rezultata.da ti nije bilo danasnjeg sumnjivog penala ne bi ove ljude iz surdulice ni pobedili danas.mnogo dobro ste vi placeni koliko lose igrate.malo iskrenosti ne bi ti bilo na odmet.

  • Micky

    18. mart 2018 | 16:41

    Smesan je.Ali penal mora da se svira.....da ne bude jos veca razlika...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA