≫ 

Barsa hita ka tituli, Atletiko kiksnuo protiv Žute podmornice (VIDEO)

Nova pobeda Katalonaca u Primeri uz novi gol Argentinca

  • 0

Fudbaleri Barse nastavljaju sa pobedama i sve su bliži tituli. U 29. kolu su lagano savladali Atletik Bilbao sa 2:0 golovima Paka Alkasera i Lionela Mesija.

Već u 8. minutu Alkaser, koji je na ovom meču menjao Luisa Suareza, koji ima kartone, postigao je gol nakon odlične asistencije Đordija Albe.

U 30. minutu je Lionel Mesi nastavio sa golgeterskom serijom, pošto je dao gol na šest uzastopnih utakmica na kojima je igrao. Raspalio je po lopti sa ivice šesnaesterca i matirao golmana Arizabalagu.

Do kraja nije bilo golova, pa je Barsa stigla do svog 75. boda u sezoni i sve je bliža novoj tituli.

Pogledajte golove

Sa druge strane, drugoplasirani tim španskog prvenstva Atletiko Madrid napravio je veliki kiks porazom od Viljareala koji je bio bolji sa 2:1.

Na samom početku, sve je polazilo za rukom Jorgandžijama koje su povele golom Grizmana iz penala u 20. minutu. Ali je na samo 10 minuta do kraja usledio potpunu preokret. Unal je prvo u 74. minutu ušao u igru a onda je prvo u 82., a potom i u 91. minutu potpuno preokrenuo rezultat za veliko slavlje domaćina i totalni šok Madriđana.

Antonio Rukavina ceo meč presedeo je na klupi.

U drugoj utakmici u terminu od 18.30 u nedelju su igrali Selta i Malaga, ali je meč završen, nerešeno, 0:0. Srpski internacionalac Nemanja Radoja je igrao za Seltu od 67. minuta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA