Milojević srećan što su igrači Zvezde pokazali karakter u Šapcu

Trener Zvezde bio je zadovoljan pobedom, ali je istakao da uslovi za igru nisu bili idealni

  • 1

Trener Zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan pobedom nad Mačvom, kojom su se crveno-beli revanširali Šapčanima za eliminaciju iz Kupa. On je izrazio nadu da će uskoro na raspolaganju imati sve igrače, nakon što prođe reprezentativna pauza.

- Igrali smo u tri dana dve utakmice sa Mačvom, ništa ne bih mogao da dodam za razliku od prethodne kada smo ispali iz Kupa. Zahvalio bih se prevashodno fudbalskom klubu Mačva i mom velikom prijatelju Aniki i njegovom stručnom štabu, zajedno sa gospodinom Stojanovićem.

- Mislim da je ovo njihov pečat, nije prijatno igrati u Šapcu, to je discipinovana ekipa. Ispali smo iz Kupa i ostalo nam je prvenstvo, moji igrači su bili svesni toga. Napravili smo analizu utakmice, mislim da je danas dosta toga štimalo - konstatovao je Milojević.

Zvezdin strateg se nada da će se tokom pauze koja sledi oporaviti svi povređeni igrači.

- Uslovi ni danas nisu bili idealni, ali drago mi je da su igrači danas pokazali karakter, želju i htenje, a posebno mi je drago i što su naši navijači došli u velikom broju i pružili veliku energiju. Idemo dalje, danas smo imali samo 18 igrača na raspolaganju, nadam se da će se ostali oporavljati tokom ove pauze. Mačvi želim sve najbolje u nastavku prvenstva - zaključio je Milojević.

Pogledajte i kako su igrači slavili pobedu sa navijačima na kraju meča:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    18. mart 2018 | 23:43

    I ja im zelim sve najbolje u drugoligaskoj konkurenciji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA