≫ 

ZVANIČNO: Ovo je novi dres fudbalske reprezentacije Srbije! (FOTO) (VIDEO)

U pitanju je gostujuća garnitura...

  • 41

Stigao je!!! Novi dres fudbalske reprezentacije Srbije napokon se pojavio u javnosti!

Doduše, u pitanju je gostujući dres Orlova koji je proizvela kompanija Puma. Njega će izabranici Mladena Krstajića premijerno nositi protiv Maroka 23. marta u Torinu, na prijateljskom meču u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo.

Dres je bele boje sa crvenim detaljima na sebi. To se posebno odnosi na ivice, dok je po sredini linija u zastavama Srbije - crvena, plava i bela.

Inače, zvanična premijera nacionalnog dresa se očekuje neposredno pred Mundijal u Rusiji.

Pomenimo i to da je selektor Krstajić upravo za danas zakazao okupljanje reprezentativaca u Staroj Pazovi. Prvi trening će biti odrađen u 17.00 časova, dok će pre treninga biti održana i konferencija za medije.

Okupljanje je zakazano povodom dve prijateljske utakmice koju Orlovi igraju u martu. Već smo pomenuli taj meč sa Marokom 23. marta u Torinu, dok je četiri dana kasniej protivnik u Londonu selekcija Nigerije.

Evo i spiska:

Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković, Marko Dmitrović

Odbrana: Branislav Ivanović, Antonio Rukavina, Aleksandar Kolarov, Nikola Maksimović, Miloš Veljković, Matija Nastasić, Duško Tošić, Vujadin Savić, Dušan Basta, Ivan Obradović

Sredina terena: Nemanja Matić, Luka Milivojević, Marko Grujić, Andrija Živković, Sergej Milinković Savić, Dušan Tadić, Filip Kostić, Adem Ljajić, Mijat Gaćinović

Napad: Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA