≫ 

Oglasili se Grobari sa Istoka: Mi nismo Kimijevi, dođite da vidite šta je ljubav

Navijači Partizana sa istočne tribine poslali srpskim medijima saopštenje

  • 20

Navijači Partizana koji se nalaze na istočnoj tribini stadiona i smatraju sebe takođe Grobarima kao što su to oni sa Juga, poslali su saopštenje koje prenosimo u celosti. Oni su istakli da je istočna tribina sada jezgro pravih navijača crno - belih.

>>> Velika ispovest Kimija pred kamerama о situaciji na Jugu: Nikad više ne bih skinuo traku kapitenu Partizana! (VIDEO)

- PARTIZANOVI NAVIJAČI nisu zauzeli Istok. Istok se piše velikim slovom! PARTIZANOVI NAVIJAČI se nalaze na tribini koja nije plaćena, za koju niko ne može reći da je huliganska, rušilačka ili već sve to što mediji pišu.

- Tekstovi iz dnevnih novina i tabloida naterali su nas je da se obratimo medijima, demantujući da smo mi bilo šta zauzeli, da smo Kimijevi i slično.

- Tribinu, južnu, su zauzeli neki nepoznati ljudi, ucenama, pretnjama, prisiljavanjima. Da ne bismo dolazili u sukob sa njima, tribina na kojoj se nalaze navijači Partizana je Istočna tribina. I ranije, pre podela, Istok je bio jezgro starijih navijača našeg kluba.

Foto: A. Nalbantjan

Zovete nas Kimijevim navijačima! Dovoljno smo odrasli i pametni da se ne vezujemo za ličnost, već za klub. Dakle, PARTIZANOVI navijači, kojima je Kimi prvi od jednakih. Kada nečije ime pominjete u naslovu, znajte da ga etiketirate, time pravite potencijalnu metu. Partizanovci ne žele sukobe, ne žele ništa drugo nego da prate i bodre svoj tim. Nama je dosta crnih barjaka sa likovima naših drugara i godištima. Hoćemo zdravu tribinu, gde možemo doći svi, sami, sa decom, porodično!

- Istočna tribina nije na prodaju, nije za potkusurivanje, nije stecište i jezgro političkih stranaka i navijača Zvezde i njihovih plaćenika, ISTOK je tribina gde vlada drugarstvo i ljubav prema klubu.

Nemamo ništa protiv da nas zovete KIMIJEVIM, ali imamo protiv toga što mislite da na ovoj tribini vlada jednoumlje jednog čoveka, za takve stvari pišite o JUGU!

Foto: A.Nalbantjan

- Na ovoj tribini svako misli svojom glavom i spojilo nas je upravo to! Na ovoj tribini su doktori nauka, advokati, profesori, radnici, studenti, đaci. Nemojte nas etiketirati, mi smo SVOJI i PARTIZANOVI. Prvog od nas smo izabrali svi mi, od đaka do penzionera.

- Imamo protiv što etiketirate stranu i čoveka koji nisu podlegli pritisku pojedinaca, koji nemaju veze sa Partizanom. Ako hoćete senzaciju, okrenite se jugu, tamo ćete naći sve ono što služi kao negativan primer omladini i društvu.

Nama je Partizan život, ne dnevna politika, ne način bogaćenja, nama je PARTIZAN IZNAD SVEGA. Svi koji to podržavaju, neka nam se pridruže, PARTIZAN JE JAK DOK SU MU NAVIJAČI ODANI!

NAVIJAČI PARTIZANA će ostati na istočnoj tribini sve dok vi, gospodo novinari, ne shvatite da postoji grupacija koja ima slogan: ZA PARTIZAN SVE, OD PARTIZANA NIŠTA!

Pozivamo vas, da na sledećoj utakmici budete naši gosti, da se družite sa nama i osetite ono što nas spaja, ljubav. Možda nešto i naučite i primenite u pisanju tekstova o nama, NAVIJAČIMA - navodi se u poruci navijača sa Istoka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdas

    19. mart 2018 | 16:09

    Puna podrska grobariji sa istoka.Ako su kako kazu iskreni navijaci koji okupljaju ljude iz raznih domena,bez huliganstva i kriminala onda je to za primer.Vreme je da postanemo ljudi koje samo deli boja kluba ali da smo prevashodno Srbi koji se medjusobno postuju.Svi smo braca.

  • Drasko

    19. mart 2018 | 14:19

    Ljubav izmedju zagoraca I dalmatinaca.

  • Čika Jova

    19. mart 2018 | 15:13

    Na istok uvek idu oni koji najbolje poznaju fudbal. Zapad je za pokazivanje. Jug, nisu ni došlu da gledaju utakmicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA