≫ 

Iliev uporedio Đukića sa Gvardiolom!

Imamo sreću što Ðukić ima jak karakter da sve može da izdrži. Pod čvrstim ugovorom je sa Partizanom, ne samo na papiru, kaže sportski direktor crno-belih

  • 28

Sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev pozvao je na strpljenje sa trenerom Miroslavom Ðukićem i poručio da je pod sličnim udarom bio španski stručnjak Pep Gvardiola, ali da se izdigao i ove sezone sa Mančester Sitijem dominira u Engleskoj. Partizan je izašao iz krize sa četiri vezana trijumfa, nakon eliminacije iz Lige Evrope i kikseva protiv niškog Radničkog i Zemuna kada se spekulisalo o Ðukićevom odlasku.

>>> Ovo je bila BOMBA Ilieva koja neće eksplodirati u Humskoj: Mirko Vučinić odbio Partizan! (FOTO) (VIDEO)

- Cela situacija oko Ðukića govori o njegovom karakteru i ljudi iz kluba. Ponašamo se u skladu sa renomeom kluba. Ne može preko noći sve. To govori i slučaj Gvardiole, za mene najvećeg trenera sveta, u prošloj sezoni bio je pod udarom kritika, niko nije verovao u njega, a ove ceo svet mu se klanja kao najvećem. Bitno je da rastemo i da se sve vratilo u normalu - rekao je Iliev za klupsku televiziju.

Foto: Marko Jovanović

On je naglasio da čelnici kluba nisu podlegli pritisku medija i javnosti, već ostali dosledni.

- Imamo sreću što Ðukić ima jak karakter da sve može da izdrži. Pod čvrstim ugovorom je sa Partizanom, ne samo na papiru. Imam odličnu saradnju sa njim, moramo da imamo strpljenja i pustimo da uradi svoje - rekao je Iliev.

Aktuelni šampion Srbije Partizan je sa 12 bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu otišao na reprezentativnu pauzu, a u nastavku Superlige gostuje Bačkoj 31. marta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane pufne

    20. mart 2018 | 14:40

    Ma i bolji od Gvardiole

  • mj 23

    20. mart 2018 | 20:02

    Hahahahahahahahahahhahahahahahahah vecu glupost nisam cuo

  • Skorpion

    20. mart 2018 | 19:40

    Ekipa mu tako i igra, kao Gvardiolina, sve pas do pasa i od noge do noge, ali protivnicke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA