≫ 

Sergej demantovao pisanje Italijana o promeni menadžera: Kežman je deo moje porodice, zajedno idemo do vrha!

Kako prenose mediji na apeninskom poluostrvu i igrač i Kežman su demantovali vest, ali su upotrebili istu rečenicu

  • 6

Italijanski "Il Mesađero" preneo je netačnu informaciju da je srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić angažovao najuticajnijeg menadžera sveta Žorža Mendeša, i to baš ove godine kada ga očekuje rekordni transfer u karijeri.

Takođe je ovaj list preneo i da se fudbaler Lacija rastao sa svojim  menadžerom Metejom Kežmanom, ali su to ubrzo demantovali i Milinković Savić i Kežman.

- Glasine uvek postoje i to je normalno. Ipak, Sergej je kao član porodice, naravno, ništa se nije promenilo - saopštio je Kežman.

Sličnu poruku imao je i srpski reprezentativac, čiji transfer procenjuju na preko 100 miliona evra, koji je istakao da je sa Kežmanom počeo put još pre 5 godina i da želi da zajedno stignu do vrha.

Foto: Profimedia, Telegraf

- Moram da istaknem da nisam promenio menadžera. Kežman i njegovi partneri su mi poput porodice. Zajedno smo jači nego ikad. Počeli smo ovaj put pre pet godina i sada želimo da stignemo do vrha - saopštio je Milinković Savić.

Nema sumnje da sada, kada se oko Sergeja Milinković Savića vrti ozbiljan novac ima mnogo "krupnih riba" koje žele da se umešaju u podelu novca. Verovatno je jedna od njih i Žorž Mendeš, pa nije iznenađenje i što se u javnosti pojavljuju neproverene i netačne informacije oko promene agenta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kobi

    21. mart 2018 | 15:05

    Ne znam cemu tolika frka oko malog. Prosecan igrac za italijansku ligu,I ne treba da ide nigde. Za nase igrace nema bolje od Belgija,Holandija i Portugal tu bar igraju. Koji god je otisao van tih drzava nije se fudbala naigrao. Jeste da je nas,ali brate preterase sa hvaljenjem.

  • Radan

    21. mart 2018 | 15:40

    Ja sam ga gledao par puta,prosecan igrac nije mi jasno zasto se toliko uzdize i pise o njemu,uostalom videce se i na ovom predstojecem s.p.koliko i da li vredi nesto.

  • ZORO

    21. mart 2018 | 18:22

    Sad su svi budale sto nude toliki novac zanjega a mi smo pametni.Radi se o igracu modernog danasnjeg tipa ne spektakularan ali jako koristan za ekipu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA