≫ 

Partizan pobedio Bačku: Meč obeležili penal u 2. minutu, prekid utakmice i izmena golmana na samom početku (VIDEO)

Crno-beli upisali i peti uzastopni trijumf

  • 67

Gde su stali pre reprezentativne pauze, fudbaleri Partizana su nastavili i u 29. kolu Super lige - pobeda protiv Bačke na gostovanju rezultatom 2:1 (1:0) i smanjenje razlike u odnosu na Crvenu zvezdu na devet bodova! Doduše, uz meč više.

Crno-beli su zabeležili i petu uzastopnu pobedu, a na svakom meču su dali dva ili više golova. Strelci za Partizan su bili Ognjen Ožegović iz penala u 4. minutu i Leandro Tavamba u 78. minutu, dok je Mićić u 84. samo uneo neizvesnost u finišu.

>>> Poznat termin 157. večitog derbija: Evo kada Zvezda čeka Partizan na Marakani!

BAČKA - PARTIZAN 1:2

(Mićić 84 - Ožegović 4 pen, Tavamba 78)

Bačka: Jevrić (Šuljagić 18) - Dimitrijević, Ilić, Bjeloš, Varga - F. Bajić, Đorić - Švonja, Mićić, Luković - Jovanić (Radinović 54)

Partizan: Stojković - Vulićević, N. R. Miletić, Marković, N. G. Miletić - Zdjelar, Pantić (Jevtović 64), Đerlek, Janković (Suma 83) - Tavamba, Ožegović

Meč su obeležili upravo pomenuti rani penal crno-belih, zatim prekid utakmice u 12. minutu, kao i promena golmana u redovima Bačke već u 18. minutu meča.

Utakmica tek što je počela, a sudija Petar Piper je svirao penal za goste. Jevrić je oborio Ožegovića u 2. minutu, a ovaj preuzeo odgovornost i pogodio. S tim da je ''oteo'' loptu Zdjelaru koji se pripremio da izvede kazneni udarac.

Prilikom tog duela Jevrić se i povredio pa je morao u 18. minutu da ustupi mesto rezervnom golmanu Šuljagiću.

Printskrin: Youtube

Između ta dva momenta dogodio se prekid koji je trajao skoro 10 minuta. Navijači Partizana su petardama zasuli klupu Bačke i Piper je bio prinuđen da stopira igru.

Partizan je bio bolji rival i samo je svojom nonšalantnom igrom u finišu dozvolio da se domaćin vrati u igru. Međutim, Bačka je i pre tog gola Mićića imala dve prilike preko Lukovića, ali je Stojković bio siguran.

S druge strane, Ožegović je malo pre gola Tavambe pogodio prečku gola Šuljagića.

Partizan u poslednjem kolu regularnog dela igra protiv Borca iz Čačka 5. aprila, a onda u prvom kolu plej-ofa ide u goste Crvenoj zvezdi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @милан

    31. mart 2018 | 16:12

    СУДИЈА:ДОСУДИ ПАРТИЗАНУ ЈОШ ЈЕДАН ПЕНАЛ,ШТО ЈЕ СИГУРНО ДА БУДЕ СИГУРНО!

  • 1991

    31. mart 2018 | 19:23

    Promena taktike,daj penal na pocetku utakmice.

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    31. mart 2018 | 15:37

    Пенал за сваки случај, да се не брине Ђука. Пипер, најјачи гробар

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA