≫ 

Bivši igrač Zvezde, kom je i Prosinečki uzimao traku, izbačen iz tima u Švajcarskoj!

Izgleda da je pokazao da ne može da trpi nepravdu kao ostali igrači

  • 4

Milan Vilotić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, ponovo se našao u problemima u klubu pošto je izgubio je kapitensku traku i izbačen je iz tima Grashopersa.

Vilotiću ovo nije prvi put da pravi incidente ovog tipa, pošto mu je u Zvezdi tadašnji trener Robert Prosinečki takođe oduzeo kapitensku traku 2011. godine.

Tada je Vilotić poljuljao autoritet Prosinečkog, pa je ovaj odreagovao.

Isto se desilo i sad. Naš defanzivac je prekomandovan u omladinski tim, jer je pokazao nepoštovanje prema glavnom treneru Muratu Jakinu.

Printskrin: youtube

Vilotić je napao turskog stručnjaka da ubija timski duh, da mu nedostaju hrabrost i profesionalizma, a rekao je i da sumnjivo bira igrače za startnih 11, prenosi švajcarski "Blik".

Uprava švajcarskog kluba je odmah reagovala i stala iza trenera, pa je nekadašnji igrač Crvene zvezde prekomandovan u omladinski tim Grashopersa.

Vilotiću ovo nije prvi put da pravi incidente ovog tipa, pošto mu je u Zvezdi tadašnji trener Robert Prosinečki takođe oduzeo kapitensku traku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA