Za Sumu više nema mesta ni na klupi Partizana!

Crno-beli poručili menadžerima sa kojima saradjuju da na leto donesu ponudu za vezistu, što je jasan znak da on napušta klub

  • 29

Zbog slabe forme i izdanja u završnici minule utakmice sa Bačkom, u kojoj su crno-beli minulog vikenda slavili sa 2:1, Sejduba Suma danas neće biti u protokolu utakmice 30. kola protiv Borca iz Čačka, koja se igra od 17 časova na stadionu u Humskoj.

>>> OTKRIVENO! Kako je Partizan potrošio 2 miliona evra i koga sve još mora da isplati za UEFA licencu

To praktično znači da Gvinejac nije na nivou koji stručni štab na čelu sa Miroslavom Đukićem, očekuje i sve vodi ka tome da će on tokom letnjeg prelaznog roka sigurno biti prodat, ako se za tako nešto ukaže i najmanja prilika.

Telegraf saznaje i da su čelnici kluba iz Humske poručili svim menadžerima sa kojima sarađuju da, shodno mogućnostima, donesu eventualnu ponudu za Sumu, jer i te kako ima prostora za razgovor povodom njegovog odlaska u novu sredinu.

Na taj način bi Partizan u velikoj meri "izvukao" uloženi novac za skupo plaćenog vezistu, koji se, jasno je kao dan, jednostavno nije snašao u novoj sredini.

Pored Sume, na prodaju su i napadač Lendre Tvamba i vezista Marko Janković (zimus odbio ponudu Amijena od milion evra), što je nedavno za TV Partizan potvrdio i generalni direktor Miloš Vazura.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gambit

    5. april 2018 | 13:39

    Suma, ozegovic , tawamba ne zna se koji je gori. Tawamba je jedino imao malo srece pa je dao koji gol inace covek pogresio profesiju, u repki igra stopera a kod nas napadaca.

  • kepec

    5. april 2018 | 13:47

    ...kepec ne moze ni u Indiji da igra a ne ovde..ali Ilijev uzeo kintu

  • Milan

    5. april 2018 | 13:17

    A tako je lepo zonglirao na promociji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA