≫ 

Nova poslastica iz Ronaldove kuhinje: Posle "makazica", stigao i savršen volej (VIDEO)

Portugalac je u top formi, sjajan gol postigao je i u gradskom derbiju koji je završen bez pobednika - 1:1

  • 1

Divljenje Ronaldovim "makazicama" kojima se divio i poraženi u tom duelu Bufon, još je sveže, a Portugalac je za fudbalski svet spremio novu poslasticu, i to kada: u gradskom derbiju sa Atletikom završenim podelom bodova na "Bernabeu", 1:1.

Fudbalski element, ne toliko atraktivan kao "ona" akrobacija protiv Juventusa, ali koja pokazuje svo majstorstvo, veštinu i genijalnost velikog asa.

Lider Reala postigao je vodeći gol za Real u gradskom derbiju protiv Atletika onako kako smao on zna, u stilu - "sevnuo" je volej Portugalca posle savršeno ubačene lopte Bejla pravo pred gol gostiju. Ronaldo je imao igrača ispred sebe, smetnju koja bi druge igrače verovatno omela da izvedu udarac, ali ne i njega - usledio je savršen volej, lopta je kao tane poletela ka mreži, ni tri Oblaka je ne bi zaustavilo.

Perfektni Ronaldo bacio je u delirijum navijače svojim, pazite sad - 630. golom u karijeri!

Vau!

Foto: Tanjug/Ap

Imali su super motivisani igrači Zinedina Zidana više od igre u prvom poluvremenu, saterali su goste Oblaku  "u krilo", a ovaj pune ruke posla pod pritiskom koji je klatio odbranu "jorgandžija".

Imao je i sreće Oblak u dva navrata, dva puta je lopta pogađala okvir njegovog gola, pokazao je, doduše, i klasu u nekoliko navrata pravovremenim reakcijama, i samo zahvaljujuči njemu i sreći, mreža Atletika je mirovala.

U nastavku, tek posle gola Ronalda, gosti su proigrali, i čim se to desilo - postigli su gol.

Sjajni Grizman je "prodao" suknjicu Marselu, lopta mu se u nastavku akcije odbila, sve se to dešavalo blizu gola Navasa, koga je Francuz matirao iz blizine, za egal i konačan rezultat u gradskom okršaju.

Poslednju šansu na utakmici imali su igrači Reala, tačnije Ramos, koji je u odsustvu Ronalda (izašao iz igre), šutirao sa 17 metara iz "slobodnjaka", no i u toj situaciji Oblak je potvrdio zašto je u ovom trenutku među najboljima na svetu: fantastičnom paradom dohvatio je loptu i poslao je u korner.

Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LaLiga

    8. april 2018 | 18:58

    Onaj Makazicama je bio lep. A ovo je brate prosečan pogodak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA