Ovako se razbijaju Nemci: Trener Marseja davao instrukcije dečaku zaduženom za skupljanje lopti (VIDEO)

Luis Garsija je mislio o svakom detalju u revanšu 1/4 finala Liga Evrope

  • 1

Olimpik iz Marseja razgalio je svoje navijače veličanstvenom pobedom u revanšu 1/4 finala Lige Evrope protiv Red Bul Lajpciga, 5:2 je bilo na "Velodromu" za delirijum pristalica bivšeg evropskog prvaka.

Savršenu taktiku skovao je trener Francuza Rudi Garsija, već u povoju meča anulirao je njegov tim 0:1 iz Nemačke, a onda gostima zadao bolan udarac i ispratio ih "petardom" kući.

Koliko je Garsija bio posvećen zadatku, mislio o svakom detalju pokazuje i scena prirezultatu 4:2 o kojoj se priča dan posle meča.

Bivši strateg Rome i Lila je prišao dečaku zaduženom za skupljanje lopti, primakao ga sebi i nešto mu govorio. Momak je upijao svaku reč, a onda, pošto mu je Garsija dao mig da krene, otrčao na svoje mesto.

Iako se ne vidi šta je Garsija govorio momku, pretpostavljamo da je dečaku izdao jasne instrukcije da odugovlači sa vraćanjem lopti u teren u svakom trenutku i tkao "kupuje" dragoceno vreme u finišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA