≫ 

Nejmar porukom uplašio navijače Srbije na Mundijalu: Četiri godine čekam ovu šansu!

Brazilski fudbaler biće spreman za nastup na najvećoj fudbalskoj smotri

  • 6

Najbolji brazilski fudbaler Nejmar izjavio je da će završni pregled posle povrede stopala obaviti 17. maja, mesec dana uoči prve utakmice na Mundijalu protiv Švajcarske i da se nada kako će imati dovoljno vremena da uđe u formu.

Špekulisalo se da li će se Brazilac oporaviti za ovo takmičenje, a on je porukom rastužio srpske fudbalere kojima će mnogo biti teže da se nadmeću sa Brazilom kada je Nejmar u timu. Pre nekoliko dana je viđen na štakama.

Foto: Tanjug/AP

- Nadam se da ću da dostignem pravu formu pre odlaska na Svetsko prvenstvo. Imaću 17. maja poslednji pregled, posle kojeg ću konačno moći da se vratim treninzima i brusim formu kako bi se što spremniji dočekao Mundijal - rekao je Nejmar i dodao:

- Postoji mnogo kvalitetnih fudbalera, čim je u pitanju Svetsko prvenstvo znači da dolaze najbolji. Mislim da Žezus i Kutinju mogu da naprave razliku", rekao je Nejmar za lokalni Globo Esporte.

Nejmar smatra da je "selekao" ima najkvalitetniji sastav na Mundijalu.

- Salah ne igra za jaku selekciju, ali može da ima dobar Mundijal. Tu su isto odlični Ronaldo, Mesi, Azar, De Brujne, Suarez... Verujem da mogu daleko, ali nadam se ne preko Brazila. Drago mi je što predvodim ovakav tim, mislim da je najjači i uradićemo sve da dođemo do trofeja - zaključio je Nejmar.

Gde su ti "orlovi"? Nejmar će predvoditi "karioke" na Mundijalu Foto: Tanjug/Ap

Kako je naveo, oporavak ide u dobrom smeru, napreduje po željenom planu i nada se da će se povratku na teren što je pre moguće.

- Imam preglede svaki dan, a kada počnem sa treninzima radiću napornije nego ikad. Čekao sam četiri godine novu šansu i blizu sam da je ostvarim", rekao je fudbaler Pari Sen Žermena.

Brazil će u grupi E, osim protiv Švajcarske, igrati protiv Kostarike i Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA