Egal u Šapcu, Lučani bliži finalu Kupa (VIDEO)

Mačva i Mladost odigrali 1:1 u prvoj utakmici polufinala nacionalnog kupa

  • 0

Fudbaleri šabačke Mačve i Mladosti iz Lučana igrali su nerešeno 1:1 u prvoj utakmici polufinala kupa Srbije u dopadljivom meču u kom su domaći bili bolji u prvom, gosti u nastavku, iskoristivši jednu od nekoliko šansi, pa će u revanšu imati blagu prednost, no, utisak je, ne i ulogu apsolutnog favorita zbog postignutog u Šapcu.

Strelac za ekipu Dragana Aničića bio je Nikola Milinković koji je u 26. minutu pogodio sa dvadesetak metara, lopu je pokušao da poklopi intervencijom golman gostiju Dragan Rosić, međutim klizav teren i vrlo dobar šut učinili su svoje.

Mladost je uzvratila desetak minuta kasnije - golom.

Lepo su kombinovali Stefan Dimić i Lazar Jovanović, školskim "duplim pasom" izbacili kompletnu odbranu protivnika, a Dimić majstorskim lobom matirao golmana Mačve Filipovića.

U drugom poluvremenu oba tima imala su šanse iz kojih su mogli ponovo da profitiraju, golmani su imali pune ruke posla u par situacija, no rezultat se nije menjao, pa će odluka o finalisti nacionalnog Kupa pasti u Lučanima.

- Rezultat je realan, nismo imali sreće, pogodili stativu, prečku, bilo je situacija onako malo sumnjivih, u drugom smo igrali dobro. Sve u svemu, imamo aktivan rezultat za nadu da u revanšu možemo da uradimo nešto i prođemo u finale - rekao je posle meča trenr Šapčana Dragan Aničić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA