≫ 

Epilog hitnog sastanka u Partizanu: Đukić opet preživeo, niko neće u Humsku!

Uprava crno-belih posle tri sata nije našla alternativu kao zamenu za aktuelnog trenera koji će, kako stvari stoje, voditi ekipu do kraja sezone

  • 57

Posle više od tri sata većanja najužeg rukovodstva Partizana, Miroslav Đukić je, u stilu mačke sa devet života, ponovo na volšeban preživeo viđenu smenu sa klupe crno-belih i to samo zahvaljujući činjenici da klub trenutno nema rešenje za njegovog naslednika.

>>> Hitan sastanak u Partizanu, Đukić pred smenom!

Činjenica je da su čelnici kluba zabrinuti da neće ni izboriti plasman u evropska takmičenja, ukoliko se nastave katastrofalne igre i rezultati, ali su i sami pribijeni uza zid, jer u ovom momentu ne postoji stručnjak koji bi prihvatio da preuzme ekipu u trenutnim okolnostima.

>>> Đukić posle povika Grobara jedva rekao rečenicu, Lalatović u transu: Dobili smo pošteno suđenje i slavili! (VIDEO)

Naravno, pomenuta odluka je samo privremena I bukvalno iznuđena, jer je svima u Humskoj jasno da Đukić više nema ni autoritet u svlačionici, niti moć da vrati ekipu u pravi kolosek.

>>> Čuka sa 4:2 ošamarila Partizan u Kupu, orilo se "Đukiću odlazi" na Brdu! (VIDEO)

Otuda je dobio priliku da okonča sezonu, posle čega će sa njim sigurno biti sporazumno raskinut ugovor, a do tada sportski sektor mora da nađe adekvatno rešenje na čelu struke. Nekoga ko će iznova selektirati tim i povesti ga u kvalifikacije za Ligu Evrope, ukoliko aktuelni trener ne prokocka i preostalu bodovnu zalihu u odnosu na direktne takmace.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panto KV

    19. april 2018 | 12:01

    Mocu Vukotića za predsednika,vratiti Stanojevića i Krstajića!

  • anonim

    19. april 2018 | 00:18

    To je samo da osetite kako je nama bilo par godina unazad kad ste surovali sa vladajucima a nas gasili!

  • Čika Jova

    19. april 2018 | 00:15

    Rešiće to Ilijev na najbolji način. Uprava je sposobna. Sve će biti super, samo do jeseni, a onda sve ispočetka. Navijači u tri navijačke grupe. Preči su im međusobni obračuni nego klub. Uprava vodi svoju neku borbu. Tim ima trenera, on je plaćen da vodi tim, pa nek vidi kako će i sučim će. Sudije će biti krive za svaki pieaz. Vlada, FSS i grad biće krivi ako nema para. Rezultata nema svi krivi samo uprava prava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA