≫ 

Bivši Tadićev saigrač ne želi više da igra za engleske timove!

Odluka je pala, zasitio se Šnajderlin

  • 0

Francuski fudbaler Morgan Šnajderlin izjavio je danas da je ostvario sve ambicije u vezi sa igranjem u Premijer ligom noseći dresove Sautemptona, Mančester junajteda i Evertona u poslednjih 10 godina i da će mu klub sa "Gudisona" biti poslednji u Engleskoj.

Bivši reprezentativac Francuske je u Everton stigao u januaru prošle godine, još uvek nije siguran da li će ostati u liverpulskom klubu do kraja ugovora 2021, ali nema želju da više oblači dres ijednog drugog engleskog kluba.

- Igrao sam već u Sautemptonu, Junajtedu i Evertonu i ne vidim sebe više u nekom od drugih engleskih klubova. Ostale su mi još tri godine ugovora. Videćemo da li postoji obostrana želja da ostanem do tada - izjavio je Šnajderlin za Frenč TV.

Nekadašnji saigrač Dušana Tadića ističe da i dalje oseća lokalpatriotizam prema francuskom Strazburu, koji je iz njegove rodne oblasti, ali ne krije da je od detinjstva navijač Olimpika iz Marselja i ostavlja otvorenom mogućost i da zaigra na Velodromu.

- Moj omiljeni klub je Strazbur, jer dolazim iz te regije, ali kada sam bio dečak obožavao sam Marselj. Ako napustim Everton, potražiću izazov u novoj ligi - rekao je Šnajderlin.

Izuzev desetogodišnjeg boravka u Engleskoj, Šnajderlin, 15 puta reprezentativac Francuske, u karijeri je igrao još samo za spomenuti Strazbur i to u debitantskoj sezoni 2007/2008.

VIDEO: Hao na stadionu, zbog crvenog kartona cela tribina nuletela na teren

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA