Fudbaler Čuke objasnio kako je nadmudrio odbranu Partizana kod gola u nadoknadi: To mi se već desilo u prošlosti (VIDEO)

Luka Stojanović za naš portal priznao da se baš tome nadao s obzirom na to da je imao iskustva sa sličnim greškama

  • 10
Stojanović u zagrljaju Milića, pored njih je strelac Mudrinski Foto: fkcukaricki.com

Gol koji je Čukarički postigao protiv Partizana u nadoknadi vremena polufinala Kupa Srbije definitivno je nešto što smo retko viđali na ovim prostorima.

Grešku Slobodana Uroševića spretno je iskoristio vezista Brđana Luka Stojanović i u 92. minutu je spojio Mudrinskog sa golom.

Pogodak koji bi, prema rečima njegovog saigrača Nemanje Belakovića, mogao i da odluči pobednika polufinala.

Dva dana posle te utakmice, Stojanović je u razgovoru za Telegraf otkrio kako je ''nadmudrio'' Uroševića.

- Sviran je faul i ja sam hteo da ostanem tu blizu i sačekam neku grešku odbrane Partizana. I dočekao sam! Imao sam ranijih iskustava i za i protiv mene kada igrači postave loptu i onda odigraju kratko do drugog kako bi i ovaj možda ukrao koji metar više - objasnio je Stojanović, prisećajući se neke greške tadašnjeg tima iz prošlosti iz koje je, evo, dosta naučio:

- Lopta je već bila postavljena tako da sam zato brzo reagovao. Sudije su shvatile šta se desilo i drago mi je što smo iz te prilike postigli gol za nešto mirniji revanš.

>>> Đukić odbio SMS izmenu: Uprava Partizana mu tokom meča slala poruke da menja Vulićevića

Čuku u narednih sedam dana očekuju dva teška gostovanja u Super ligi - partizanu i Crvenoj Zvezdi!

- Težak raspored je pred nama i mislimd a bi napravili dobar rezultat kada bi ostali neporaženi u ta dva derbija. Sigurno da nam je ova pobeda protiv crno-belih podigla samopouzdanje i iskoristićemo ovih par dana da se što bolje pripremimo i za taj ligaški meč u Humskoj - rekao je Stojanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    20. april 2018 | 09:30

    Nisi ti nikoga nadmudrio vec je Urosevic katastrofalno pogresio. I ti si sam bio iznenadjen kada je on samo taknuo loptu. Tako da, ne hvali se necim sto nisi uradio, gledali smo utakmicu.

  • Leko

    20. april 2018 | 09:23

    Veliki sam zvezdaš i moram reći da mi je drago zbog ovog gola, ali... Gol je u potpunosti neregularan. Igrač Čukaričkog morao je biti udaljen 9m i 15cm od mesta izvodjenja prekršaja, a on je bio na 3, eventualno 4m od lopte. To mu je dalo mogućnost da stigne do lopte pre od golmana, a da je bio na propisnoj udaljenosti, pitanje je ko bi prvi stigao. Nije bitno na kom delu terena je faul, igrač protivničke ekipe mora biti na propisnoj udaljenosti, naročito u ovakvim situacijama.

  • PARTIZAN ŠAMPION EVROPE 1992

    20. april 2018 | 19:31

    Pa biče ti lepo objasnjeno kad ispadnete čukice...mnogo ste se istripovali i tripujete se...i onako je jasno da cemo da dignemo pehar kup u inat svima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA