≫ 

Hoće li neko od ove četvorice besplatnih doći u Zvezdu? Terzić je jednog hteo još 2014. da dovede!

Crveno-beli će imati mogućnost da za evropske kvalifikacije dovede kvalitetne povratnike. Pitanje je samo da li će u tome uspeti

  • 10
Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela, 157 Derbi, FK Crvena zvezda, FK Partizan Foto: A. Nalbantjan

Politika Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je jasna i neće se nešto preterano menjati u odnosu na prethodnu godinu.

A nema ni razloga s obzirom na to da su cvreno-beli pogodili sa povratnicima u srpski fudbal koji su besplatno stigli na Marakanu. Podvlačimo ono ''besplatno'', pošto će biti aktuelno i sada.

To je već nekoliko puta u prethodnih godinu dana nagovestio i generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić, a njegove reči su ponovo dobile na težini po otkivanju ideje da će pokušati da obezbedi potpis Filipa Đorđevića iz Lacija.

Đorđević, nekadašnji đak najtrofejnijeg srpskog kluba, na leto će ostati slobodan igrač i to znači da Zvezda ne bi morala da plaća obeštećenje.

Nije Đorđević jedini kvalitetni srpski fudbaler u Evropi koji ovog leta ostaje bez kluba, a nekolicina njih definitivno bi mogli da obuku crveno-beli dres.

GOJKO KAČAR

Kačar iz vremena kada je nosio dres HSV-a Foto: Tanjug/AP

Kačar ove sezone nije mnogo igrao za Augzburg koji je odlučio da ne produži ugovor sa nekadašnjim vezistom Vojvodine.

Svojevremeno je bio i na meti Partizana, ali je tada ostao u Bundes ligi. Ima 31 godinu i igra na poziciji zadnjeg veznog.

Mogao bi da nadomesti odlazak Mičela Donalda, a prednost mu je što se i pred golom protivnika odlično snalazi. Setite se samo kako je svojevremeno u dresu Vojvodine dao Partizanu tri gola na jednom meču.

Kačar je imao i problema sa povredom, a ove sezone je na šest mečeva dao samo jedan gol, polovinom marta ove godine protiv Hanovera.

MILAN VILOTIĆ

Milan Vilotić iz vremena kada je nosio dres Jang Bojsa Foto: Profimedia

Nekadašnji štoper Crvene zvezde ovog leta će definitivno raskrstiti sa Grasohopersom gde je od kapitena stigao do drugog tima.

Suprostavio se treneru i ostao je bez prvog tima, a upravo to ponašanje mu je najveća mana. Svojevremeno je imao i problema sa Robertom Prosinečkim zbog čega je i izbačen iz Zvezde.

Vilotić definitivno poseduje kvalitet potreban za odbranu crveno-belih, a 2016. je bio i na meti Fjorentine.

MILAN BIŠEVAC

Milan Biševac na predstavljanju u Laciju Foto: Twitter/@MilanBisevac

Iskusni Biševac vrlo dobro zna šta je to Zvezdin dres. Njemu ističe ugovor sa Mecom, ali otežavajuća okolnost su godine koje ima.

Pitanje je da li sa 34 godine može da odgovori zahtevima crveno-belih. Trenutno igra za drugi tim Meca, iako je tokom jeseni sakupio 10 nastupa u LIgi 1.

Doduše, kažnjen je i šest mečeva neigranja kada je pesnicom udario Hrvata Santinija. Do tada je bio standardan u odbrani francuskog prvoligaša.

Podsetimo, njegov povratak u Zvezdu se pominjao i letos.

MARKO MILINKOVIĆ

Marko Milinković iz vremena kada je nosio dres Slovana Foto: Wwikimedia/IQual

Skroz je moguće da ovog prelaznog roka napokon vidimo Marka Milinkovića u crveno-belom dresu.

Iskusni 30-godišnji vezista će na leto završiti sa Genčlerom, a na meti Zvezde je bio 2014. godine.

Tada ge je hteo upravo Zvezdan Terzić koji je u međuvremenu od vršioca dužnosti sportskog direktora postao generalni direktor kluba.

- Imao sam poziv Zvezdana Terzića, malo smo pričali. Sve je ostalo otvoreno. Prioritet je inostranstvo, želim da se okušam u kvalitetnijoj ligi. Već sam se zasitio Slovačke - rekao je Milinković 2014. kao igrač Slovana, a upravo tada se pominjalo da bi mogao da ode i u Njukasl.

VIDEO! POGLEDAJTE KAKO SU FUDBALERI ZVEZDE SLAVILI POBEDU U NIŠU UZ KATARINU GRUJIĆ:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    22. april 2018 | 18:49

    Jedino mozda Djordjevic a ovi ostali nek svoje penzionerske dane privode tamo gdje su ostali i odbili Zvezdinu ponudu ranije.

  • sima

    22. april 2018 | 22:39

    mani istrosenih igraca, forsiraj mlade snage, gde je ta zvezdina skola. nema bolje igre od mladih.

  • Bgd

    22. april 2018 | 22:15

    NI JEDAN! Niko od njih nije kalibar za Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA