Milojević: Nisam se odlučio za startnih 11 pred Niš!

Trener crveno-belih ima neke dileme što se tiče prve postave

  • 3
Vladan Milojević, 157 Derbi, FK Crvena zvezda, FK Partizan

Foto: A. Nalbantjan

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 19.00 časova gostuju ekipi Radničkog iz Niša, a trener crveno-belih Vladan Milojević najavio je derbi kola na konferenciji na Marakani.

Sve ekipe u plej-ofu zaslužuju poštovanje. Niš ima dobre navijače koji bodre svoj klub, i nikada nije jednostavno igrati tamo. Radnički pokazuje iz nedelje u nedelju kontinuitet, to je ekipa koja se bori za Evropu. U ovom sistemu takmičenja sve ekipe imaju šanse jer bodovna razlika nije velika, u opticaju je još 18 bodova. Daćemo sve od sebe da odigramo najbolje moguće. Nemam kadrovskih problema, i to je ono što me raduje jer ću moći da računam na sve igrače, osim na suspendovanog Donalda. Dobio je dve utakmice, ako su to pravila, onda u redu. Ne opravdavam taj gest, to je bilo potpuno nepotrebno, ali dobro. To je nešto na šta ne mogu da utičem — rekao je Milojević koji još uvek nije doneo odluku oko startne postave:

>>> Zvezda na leto dovodi igrača koji joj je zimus izmakao!

Nisam se još odlučio za startnih 11. Imam dileme, imam i veliki fond igrača, igrača koji apsolutno zaslužuju da igraju. Teško mi je kao treneru, sa jedne strane, što nekoga moram da ostavim i van protokola, a sa druge strane sam srećan jer vidim da svi daju sve za dobrobit ekipe. Ko god da bude igrao, znam da će dati sve na terenu. Kad i ako matematički osvojimo titulu, čak ni tada neću dozvoliti opuštanje. Dok god traje prvenstvo, dok budemo u trenažnom procesu i takmičarskom ciklusu, nema opuštanja. Mi imamo samo tri boda više od večitog rivala, rekao sam da smo mi u svojim glavama napravili mini-tabelu, i na kraju ćemo podvući crtu.

Vladan Milojević na večitom derbiju Foto: A. Nalbantjan

Posle dobrog nastupa u večitom derbiju, optimizam pred naredno gostovanje je utemeljen.

Odigrali smo kvalitetno prvo poluvreme, jako dobro u većem delu prvog poluvremena, jer su ispoštovani dogovori. Zbog toga sam zadovoljan, kao što nisam zadovoljan drugim poluvremenom, ali ne igrate sami. Imate i faktor protivnika, i sve zavisi koliko ste u stanju da nadmudrite protivnika. Svi težimo da imamo dobru igru i dobar rezultat iz nedelje u nedelju — rekao je Milojević koji ne pridaje mnogo pažnje tenzijama u srpskom fudbalu koje se tiču suđenja:

Nisam opterećen time. Dolazi kraj prvenstva i rastu tenzije, svi imaju neke svoje ciljeve. Ne samo u Srbiji, vidimo i po drugim zemljama. Ostalo je još šest utakmica, mnogo toga se odlučuje i nervoza je razumljiva — rekao je Milojević.

VIDEO! POGLEDAJTE SLAVLJE FUDBALERA ZVEZDE I BORJANOVE SUZE POSLE VEČITOG DERBIJA:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    20. april 2018 | 16:00

    Ajmo jos tri pobede i da krunismo odlicnu sezonu! Dokazali smo u derbiju da smo daleko ispred svih,bravo Miloje,bravo igraci!

  • Marko

    20. april 2018 | 15:59

    AJMOOO ZVEZDOOO GAZI REDOOOM

  • Partizan

    20. april 2018 | 23:34

    Koja prevara od trenerčića

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA