≫ 

Partizanov projekat budućnosti: Ko god da bude novi trener, njih četvorica idu na pripreme!

Pred vratima prvog tima crno-belih nalaze se ''neki novi klinci''

  • 17

Ko god od juna bio trener ili sportski direktor Partizana, klub iz Humske će i ubuduće funkcionisati po istom DNK genomu – ulagaće i stvarati fudbalere u sopstvenoj Omladinskoj školi. A, zatim ih priprematiiI promovisati u prvom timu, kako bi u budućnosti od njih imao i rezultatsku i finansijsku korist.

Iz tabora crno-belih najavljuju da će na letnjim pripremama priliku ponovo dobiti najbolji klinci iz fudbalske akademije, gde svakako prioritet imaju momci sa već potpisanim profesionalnim ugovorima, označni kao izuzetno perspektivni.

>>> Srušio Zvezdu, dobio Đukićev poziv, debitovao za Partizan: Nema srećnijeg fudbalskog tinejdžera u Srbiji od Jovana Kokira

U ovom trenutku na spisku ih je petorica i njima će biti ukazana šansa da se, poput Armina Đerleka, Svetozara Markovića i Luke Cucina minule zime, nametnu novom šefu stručnog štaba.

ČETVORICA SIGURNI, DILEMA OKO NAJTALENTOVANIJEG

Jovan Kokir, fudbaler Partizana Foto: MN Press

Iz omladinske selekcije crno-belih već “viđeni” u prvom timu su Jovan Kokir, osamnaestogodišnji krilni fudbaler, koji je pre godinu dana i zimus već prošao deo priprema prvog tima i nije mu stran rad u najjačoj selekciji Partizana.

Ali nije jedini, pošto će posle rada sa trenerom Žarkom Lazetićem među prvotimce i Nikola Nović (18), veoma darovit napadač, sa kojim su crno-beli potpisali profesionalni ugovor još 31. januara 2017. godine.

Što se tiče filijale Teleoptika, koju sa klupe predvodi trener Milan Ristić, na pripreme sa prvim timom Partizana najverovatnije će ići samo dva odbrambena fudbalera. Radi se o levom beku Zlatanu Šehoviću (18) i godinu dana starijem Jovanu Vlalukinu. Radi se o izuzetno talentovanim igračima, koji su, poput Kokira i Novića, članovi reprezentativnih selekcija Srbije.

Jovan Vlalukin, fudbaler Partizana Foto: MN Press
Zlatan Šehović, fudbaler Partizana Foto: MN Press

Dilema još uvek postoji jedino u vezi sa mladim Filipom Stevanovićem, za koga u Humskoj tvrde da je jedan od najtalentovanijih izdanaka škole, koji se pojavio u poslednjih nekoliko godina.

Radi se o veznom igraču, rođenom 2002. godine, članu kadetske selekcije, koji je nedavno obavezan profesionalnim ugovorom, jer je procenjeno da se radi o pravom biseru.

Ipak, odluku o njegovom statusu tokom leta će doneti novi šef stručnog štaba prvog tima, vodeći ljudi iz Omladinske škole, u saradnji sa trenerom koji Stevanovića trenutno “uči” fudbalu – Dževadom Prekazijem.

VIDEO: Tri frakcije juga, navijači Partizana podeljeni na derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда¥[][][]®€£®[][]()()¢¢

    21. april 2018 | 14:57

    Јел то они таленти што су их наши "драли" где год су играли? "Што је баби мило, то јој се и снило" каже пословица.

  • Smešno

    21. april 2018 | 17:31

    Daj Bože da neko bude veliki igrač ali čisto sumnjam.Zvezda i Čuka su preuzeli primat od Partizana i rade na mnogo višem nivou u svojim omladinskim školama.Dokaz je stanje na tabelama i igra pionirske kadetske i omladinske ekipe.Pioniri su treći na tabeli i tako će i ostati jer igraju bunker protiv Zvezde sa igračem više a isto se desilo i na utakmici sa Čukaričkim.Nema igre,loša selekcija,trener nesposoban i u teškim kombinacijama,forsira decu određenih roditelja i menadzera.Bruka i sramota na šta je spala omladinska škola Partizana.

  • Звезда¥[][][]®€£®[][]()()¢¢

    21. april 2018 | 16:17

    Tako jeee. Napred Partizane! Idemoooo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA