≫ 

Dosta, dosta je bilo! Legendarni Sedorf ućutkao ljutog navijača Deportiva (VIDEO)

Neprijatnu situaciju posle utakmice trener Deportiva smirio svojim autoritetom

  • 0

Klarens Sedorf prolazi kroz komplikovan period sa ekipom Deprotiva sa kojom pokušava da se izbori za opstanak u Primeri.

Ne ide to onako kako očekuju svi u klubu, remi bez golova sa Leganesom u gostima korak je unazad od ambicija Depora, a pojedini navijači polako gube strpljenje.

Grupa fanova ekipe iz Galicije čekala je igrače posle meča, ali ih nisu dočekali, no umesto njih je pred neraspoložene navijače izašao trener gostiju i ušao u polemiku sa jednim od njih.

- Gde su igrači, što ne izlaze? Pa da, na instagramu su! Jedino se tamo mogu videti, nema ih na terenu - provocirao je vidno ljuti navijač.

Autoritativni Sedorf se nije dao isprovocirati.

- Ne, ne, ne, slušaj me! - obratio se navijaču, pa mu uputio prekoran pogled uz reči: - Ne dozvoljavam da vređaš igrače! Život daju da ostanu u ligi.

Kad je momak nastavio sa istom pričom, Sedorf je upotrebio sav svoj autritet da stavi tačku na polemiku:

- Dosta. Dosta je bilo - rekao mu je Sedorf pre nego što se najljubaznije pozdravio sa ostalim koji su bili u grupi navijača Deportiva.

La Korunja je trenutno 18. na tabeli sa sve manjim šansama da ostane u ligi. Šest bodova joj beži prvi tim "iznad crte" Levante, pet kola pre kraja.

VIDEO: Haos na stadionu! Cela tribina uletela na teren zbog crvenog kartona igraču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA