Da li ova rečenica znači da Le Talek neće otići iz Zvezde na leto?

Francuz dao zanimljivu izjavu posle gostovanja u Nišu

  • 11

Damijen Le Talek je u subotu veče odigrao svoj 100. meč u dresu Crvene zvezde i tako postao treći stranac kom je pošlo za nogom da prebaci tu cifru.

Ali ono što raduje navijače crveno-belih svakako je njegova izjava posle pobede protiv Radničkog iz Niša. Izjava koja je možda nagovestila da će Francuz i posle leta ostati u klubu.

- To je veoma lep jubilej za mene. Igrao sam skoro svaku utakmicu od kada sam došao, tako da ova brojka nije iznenađenje za mene. Na sreću nisam imao problema sa povredama i zato sam i uspeo da sakupim sto utakmica za kratko vreme. Od kada sam došao trener Božović je imao poverenje u mene, sada je ista situacija sa šefom Milojevićem. Hvala im na tome što su mi dali šansu da igram za Crvenu zvezdu, ovo je i njihova zasluga. Videćemo na kom broju utakmica u crveno-belom ću se zaustaviti - rekao je Le Talek i dodao:

Slavlje fudbalera Zvezde posle gola u Nišu Foto: crvenazvezdafk.com

- Nisam verovao kada sam dolazio u Crvenu zvezdu da ću odigrati 100 utakmica i da ćemo kao ekipa napraviti ovako lepe stvari, ne možete da razmišljate na taj način. Naporno sam radio za sve ovo, trudio sam se da igram svaku utakmicu. Mnogo volim da igram, ne želim da propustim nijedan meč. Veoma sam srećan zbog svega što sam uradio u Crvenoj zvezdi. Nadam se da ću imati još više utakmica.

Zvezdu čeka još pet utakmica do kraja šampionata, a Le Talek poručuje:

- Sve smo bliže tituli, ali još uvek nije ništa nije sigurno. Fudbal je takva igra da je sve moguće. Moramo da nastavimo sa maksimalno ozbiljnim pristupom svakoj utakmici do kraja. Potrudićemo se da u naredne dve utakmice rešimo pitanje osvajača šampionske titule.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда¥[][][]®€£®[][]()()¢¢

    22. april 2018 | 10:45

    Само је штета што се тај јубилеј није пао у мечу кад смо "растурили" гробаре, само једна утакмица пре. Угођај би био потпун.

  • Marko

    22. april 2018 | 13:08

    Bravo majstore vole te delije! Ostani molim te, da se sprdamo sa protivnicima i dogodine!❤💜

  • Njan

    22. april 2018 | 12:19

    Ostani majstore,trebas nam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA