≫ 

Selfi ultrasi Sitija izmaltretirali igrače na proslavi, Arsenal odigrao kao nekada! (VIDEO)

"Tobdžije" se razgoropadile u drugom poluvremenu za laganih 4:1 protiv posrnulog Vest Hema, dok je Siti sa navijačima proslavio titulu

  • 1

Nije bilo ravnodušnih kada je Arsen Venger pre neki dan najavio da mu je aktuelna sezona poslednja na klupi Arsenala. Više lošeg, nego dobrog doneo je poslednjih godina "tobdžijama", pa su navijači Arsenala jedva čekali da tako nešto napokon čuju, ali, opet, 22 godine - to je podatak za dubok naklon.

>>> Žiru se na sekund pretvorio u Mesija: Izlomio je četvoricu za gol i odveo Čelsi u finale FA Kupa! (VIDEO)

Zato je meč sa Vest Hemom bio drugačijih od svih ostalih do sada, jer je prvi posle Vengerove najave odlaska, zato je ovih 4:1 za njegov tim neobično dragih 4:1 u karijeri koja se primakla samom kraju...

Posle meča Francuz je bio u centru pažnje više nego bilo koji igrač, a nije da nije bilo onih koji su zaslužili da se nađu pod svetlima reflektora za pruženo protiv "čekićara", pre svih strelci Monreal, Remzi, Lakazet.

Mnogo pažnje Venger je dobio od trenutka kada je objavio da se povlači na kraju sezone iz Arsenala.

- Stvarno sam dirnut pohvalama koje sam dobio i zahvalan sam na iskustvu u ovoj sjajnoj zemlji, ali... Čini mi se kao da ljudi pričaju o meni kao da je u pitanju sahrana. Sad ne moram da umrem! Hteo bih da zahvalim svima koji su bili fini prema meni. Sigurno sam dobio više pohvala nego što sam zaslužio, a možda i malo više kritika nego što je trebalo - rekao je posle meča u kojem je njegov tim tek u drugom poluvremenu "slomio" goste.

Jedina svetla tačka kod Vest Hema bio je Srbin sa austrijskim pasošem Marko Arnautović čiji gol, za 1:1, ipak nije bio dovoljan za nešto više na "Emiratima".

Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

Pored toga, Mančester siti je sa 5:0 počistio Svonsi i proslava šampionske titule je na Itihadu mogla da počne.

Navijači nisu mnogo čekali, munjevito su se spustili na teren i izazvali pravu histeriju, pokazavši šta sve ostaje iza selfi generacija.

Skoro da nema navijača koji nije izmaltretirao igrače guranjem za selfi i zajedničko fotografisanje, pojedine su pripadnici obezbeđenja morali da odvedu, skoro da nije bilo navijača koji nije ispuštao telefon iz ruku.

Niko nije želeo da se samo prepusti u tom trenutku i da uživa u uspehu, već da samo napuni  memoriju telefona...

Uverite se i sami:

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA