Njukasl odredio cenu za Mitrovića: Da li će Jokanović imati toliko novca?

Svrake obelodanile ispod koje cifre neće pustiti Srbina

  • 4

Engleski premijerligaš Njukasl postavio je cenu od 23 miliona evra za centarfora reprezentacije Srbije Aleksandra Mitrovića, koji trenutno igra na pozajmici u drugoligašu Fulamu, za transfer na leto.

Srpski fudbaler oduševio je u Čempionšipu pod vođstvom sunarodnika Slaviše Jokanovića, već je postigao 11 golova od zimus i skrenuo pažnju brojnih premijerligaša, dok Fulam namerava da ga zadrži i po isteku pozajmice, piše Miror.

Njukaslu se ne žuri sada da sklopi posao, svestan je da 23-godišnjem golgeteru cena može samo da naraste i na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali je obavestio zainteresovane klubove ispod kojeg iznosa obeštećenja neće ući u pregovore.

Za Mitrovića su interesovanje pokazali Stouk, Brajton, Vest Hem, dok bi mogući ostanak u Fulamu zavisio i da li bi izborio povratak u Premijer ligu.

Fulam je trenutno treći na tabeli Čempionšipa sa bodom zaostatka za Kardifom, uz meč više, i mestom koje direktno vodi u elitni rang engleskog fudbala.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA