Iz Rome otkrili jak razlog zašto su morali da prodaju Salaha Liverpulu!

Vučica ne bi ni igrala Evropu da nije prodala Salaha...

  • 5

Sa dva gola i dve asistencije, Mohamed Salah je razbio Romu u polufinalu Lige šampiona i doveo Liverpul na prag plasmana u finale.

Golove nije slavio iz poštovanja prema Vučici iz koje je letos stigao na Enfild, a verujemo da su navijači Rome žestoko zažalili što je taj transfer realizovan.

Međutim, morao je! To je javnosti otkrio sportski direktor rimskog kluba Monći, čovek koji je lično završio transfer Salaha u Romu.

- Ja sam prodao Salaha. Morao sam da prihvatim realnost. Prodao sam ga za nešto manje od 42 miliona, ali postoji objašnjenje. Morali smo da ga prodamo do 30. juna. Da nismo, ne bismo ni prošli kontrolu UEFA i igrali Ligu šampiona, a kamoli došli do polufinala. Kada sam stigao u klub imali smo ponudu za Salaha od 30 miliona. A zaradili smo skoro 50 sa bonusima - rekao je Monći.

Monći, direktor Rome Foto: AP/Tanjug

Egipćanin je naprosto eksplodirao u Liverpulu i za sezonu je došao do toga da bude možda i najbolji igrač sveta u ovom trenutku.

Za Stivena Džerarda, legendu Liverpula, dileme nema - Salah jeste najbolji.

- U najboljoj je formi. Teško ga je uporediti sa Mesijem i Ronaldom, jer oni to godinama rade. Međutim, trenutno je stvarno najbolji - jasan je bio Džerard.

Salah je ove sezone na 47 utakmica za Redse postigao 43 gola i upisao 14 asistencija. Nedavno je proglašen i za najboljeg igrača Premijer lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bukowski

    25. april 2018 | 10:56

    Igracina samo takva,svaka cast,samo da neode odma u Real ili Barsu

  • Boki

    25. april 2018 | 10:54

    Ronaldo ili Salah, ko osvoji ligu sampiona osvaja i zlatnu loptu. Tesko je poverovati da Messi sa Argentinom moze da bude svetski prvak pa da se ukljuci u borbu.

  • Partizan pa Bog

    25. april 2018 | 11:16

    Ova sezona je njegova , sledeca vec ne on je slican igrac kao Bejl , trkac i nista drugo , sledece sezone nece se videti na terenu bas kao i Bejl u zadnje vreme .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA