≫ 

Lalatović mimo propisa doveo sinove na klupu, legenda Zvezde mu "progledala kroz prste"

"U propozicijama takmičenja Super lige piše da na tehničkoj klupi mogu da sede jedino licencirani predstavnik kluba, licencirani pomoćni treneri sa amblemom kluba, lekar i fizioterapeut u sportskoj opremi ekipe. "

  • 24

Predšampionsko raspoloženje na "Rajku Mitiću" ponelo je i trenera Čukaričkog Nenada Lalatovića koji je sa sobom na utakmicu poveo i dvojicu sinova, za tu priliku ih prikladno obukao - u dresove kluba za koji navijaju, Crvene zvezde.

>>> Lalatović obukao deci Zvezdin dres i došao na meč sa crveno-belima! (FOTO)

Mališani su bili očarani ambijentom, bilo ih je zaista lepo videti razdragane, ali pojavio se problem u vezi sa njihovim prisustvom na pomoćnoj (tehničkoj) klupi gostiju, gde, prema propisima, nisu smeli da sede za vreme utakmice.

Zapravo, problema nije bilo jer je odgovorno lice "zažmurio" na kršenje propisa.

Naime, zvanični delegat meča bio je bivši istaknuti Zvezdin igrač i trener Stanislav Karasi, koji ili nije želeo da ukaže svom bivšem učeniku da mališanima nije mesto na klupi ili je i njega jednostavno ponela svečarska atmosfera, pa je dozvolio malo odstupanje od pravila.

Ipak, propisi su tu da se poštuju, radi se o najvišem rangu srpskog fudbala, i popusta za bilo koga i u bilo kojoj prilici ne bi smelo da bude, pa makar bili i ovako benigni propusti kao što je prisustvo dvojice dečaka uz oca trenera.

Pravila u ovom slučaju kažu: u propozicijama takmičenja Super lige piše da na tehničkoj klupi mogu da sede jedino licencirani predstavnik kluba, licencirani pomoćni treneri sa amblemom kluba, lekar i fizioterapeut u sportskoj opremi ekipe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • avga

    26. april 2018 | 10:56

    Kazna kao i za sve ostalo.

  • dacha

    26. april 2018 | 11:43

    Kakva sramota!samo kod nas moze trener da dovede decu na teren jos u dresovima protivnika.prosle godine su izgubili titulu ove nista nisu prepustili slucaju.zvezda i ultra kopa ponos drzave!

  • enes np

    26. april 2018 | 11:23

    Ovo je postalo smesno. Trener koji vodi ekipu protiv Zvezde dovede decu u Zvezdinim dresovima na klupu. Odmah se daje mogucnost da zbog navijacke pripadnosti protivniku nije vodio ekipu ka pobedi, iako mozda nije tako. Ali ovo je Srbija i sve je nenormalno ipak normalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA