≫ 

Oglasio se srpski fudbaler koga sele u reprezentaciju tzv. Kosova

Arton Zekaj ponovo "u žiži" zbog navodnog dogovora sa FS Kosova

  • 4

Artem Zekaj (19) je za širu javnost u Srbiji malo poznat fudbaler, za one upućene u pitanju je igrač koji je prošao mlađe selekcije Orlova, sada brani boje Sopota, a inače se fudbalski školovao u Partizanu.

Sada, kada je stasao i gradi seniorsku karijeru, za njega se raspituje i FS Kosova, pa je mladi fudbaler odjednom "u žiži" iako je to najmanje zaslužio fudbalskim znanjem u koje ne sumnjamo da ima.

Pre godinu dana navodno je obavio razgovor na temu promene reprezentacije sa čelnim ljudima FS Kosova.

- Bio je kod nas na razgovoru, izrazio želju da nastupa za reprezentaciju Kosova i mi smo to oberučke prihvatii. Poznajemo dobro njegove kvalitete i nadamo se da će sve na kraju ispasti dobro. U narednom periodu odlluka je na njemu, a onda, kao i za sve ostale igrače sledi procedura vezana za obraćanje FIFA i mi se nadamo konačnoj dozvoli. Nadam se da neće biti nikakvih problema, on je poreklom sa Kosova, i njegov dolazak bi nam puno značio.- nadao se povoljnom ishodu prvi čovek FS Kosova Fadilj Vokri.

Od tada ništa konkretno se nije dogodilo, a Zekaj za ujdurmu krivi pojedine medije koji su mu "obukli" dres Kosova.

- Nisam dobio nikakav poziv, niti sam u tom pravcu ikada razmišljao. Verujte mi, puna mi je glava, telefon ne prestaje da mi zvoni, ne znam više ni šta bih pričao kad ne postoji nikakav osnov - za bilo kakve polemike ili objašnjavanja.  Pominje se da bih zaigrao za Kosovo u slučaju da ne budem u planu A selekcije Srbije. To je krajnje nekorektno, ko sam ja da bih bilo koga uslovljavao - poručio je Zekaj za Novosti.

Arton Zekaj je prošao kompletnu omladinsku školu Partizana, a za selekciju Srbije, uzrasta do 17 godina odigrao je 11 utakmica i postigao jedan pogodak.

U priloženom videu Zekaj je fudbaler sa brojem četiri u dresu Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džo

    26. april 2018 | 12:25

    Uvek su voleli bratstvo i jedinstvo bravo grobari.

  • Чичарито

    26. april 2018 | 14:18

    Артем Зекај, баш је србин, бар по имену😂😂😂

  • dragan

    26. april 2018 | 14:36

    gde ce grobar nego kod brace

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA