≫ 

Arsenal ispustio pobedu sa igračem više, isključeni Simeone slavio kao u transu! (VIDEO)

Nastavlja se luda evropska završnica!

  • 2

Posle duela polufinala Lige šampiona, na red su došli poslednji mečevi u Ligi Evrope.

Arsenal je bio domaćin Atletiku i sa igračem više nije uspeo da napravi kapital veći od 1:1, dok je Olimpik u prvom meču polufinala Lige Evrope bio zadovoljan trijumfom od 2:0!

Ispostavilo se da je duel Engleza i Španaca finale pre finala, a može imati posebnu važnost za Arsena Vengera, koji će se od Tobdžija oprostiti na kraju sezone.

Foto: youtube.com

Uvertira je bila burna jer je rano isključen Vrsaljko, zatim i Simeone, ali Vengerov tim nije uspeo da sa igračem dobije tim koji trener nije vodio!

Tragičar je Koščelni koji je poklekao kod izjednačujućeg gola Atletika, a odluka će pasti u revanšu 3. maja. Francuski klub je jednom nogom već u finalu, koje će se igrati u Lionu 16. maja.

Arsenal je mogao samo da trlja ruke posle uvodnih minuta, Vrsaljko je napravio dva nesmotrena faula i dobio zasluženo dva žuta kartona, a sudijska matematika je ove kristalno jasna.

Morao je hrvatski igrač u svlačionicu, a za njim je munjevito krenuo i Dijego Simeone, koji je imao vulgaran repertoar za arbitra Turpana.

I pored toga, nije bilo promena u sastavu Jorgandžija, dok su se ređale šanse pred golom Oblaka.

Slovenac je odolevao dosta dugo, do 61. minuta, kad je otpor slomio Lakazet na pas Vilšira.

Onda su počele da se mešaju karte u gostujućem taboru, osvežili su sastav Gabi i Savić umesto Grizmana i Koree, da bi jedna neočekivana kontra rešila meč.

Dugo je letela lopta ka Grizmanu, imao je i čuvar Koščelni vremena da završi posao u odbrani, ali je sve pogrešno procenio, lako pao i dozvolio sunarodniku da se ušeta u gol.

Bila je to prava noćna mora za Tobdžije, koje su likovale kada je Simeone izlazio, nisu ni slutili da će doći njegovih pet minuta, kao u transu je Argentinac slavio 1:1.

Doktorirao je na ovakvim utakmicama i dvomečima, pa će Arsen Venger biti na teškom ispitu 3. maja posle ovako ispuštenog trijumfa.

Što se Marseja tiće, Tovan je u 15. minutu najavio pobedu na pas Pajea, mada se čini da se poslužio i rukom pri postizanju pogotka posle skoka.

U drugom poluvremenu, N'Ži je stavio tačku na meč u 63. minutu, Paje je imao još jednom asistentske zasluge, dugo je čekao na pravi momenat za pas, i tu se našao N'Ži, samo tri minuta po ulasku u igru.

Foto: Telegraf/AP
Foto: Telegraf/AP
Foto: Telegraf/AP
Foto: Telegraf/AP
Foto: Telegraf/AP

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagic

    26. april 2018 | 22:35

    Arsenal ako planira da igra u finalu mora da pobedi kuci sa najmanje 3 gola, Atletiko ce ih kuci u revanšu dobiti lako...

  • Мане

    27. april 2018 | 08:12

    Тешко ће Арсенал сада овај поклон се не прашта....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA