≫ 

Pakleni Urugvajac stiže u Partizan? Brz kao munja, majstor za slobodnjake, ima top u levoj nozi (VIDEO)

Fudbaler Danubija David Terans ponuđen je crno-belima

  • 37

Sezona još nije okončana, ali s obzirom na činjenicu da je Partizanov tim doživeo zasićenje i da mu je tokom leta potreban "remont" u gotovo svim linijama tima, u Humskoj se uveliko razmišlja i radi na predstojećem prelaznom roku.

Ofanzivni deo ekipe trenutno ima prioritet, jer je postalo jasno da odlazak Leonarda da Souze i Uroša Đurđevića crno-beli nisu adekvatno “pokrili”. Mnoge opcije su u igri, a moglo bi lako da se desi da u Humsku, prvi put u istoriji, stigne i jedan Urugvajac.

>>> Rat Zvezde i Partizana za "o Maga" iz Brazila: Giljerme ponuđen večitima! (VIDEO)

Reč je o Davidu Teransu (23) fudbaleru urugvajskog Danubija, čiji materijali su se našili na skeneru struke Partizana i izazvali pozitivne komentare.

Puno ime igrača Miguel David Terans Perez sigurno ne znači mnogo ljubiteljima najbitnije sporedne stvari na ovim prostorima, ali na južnoj polulopti vezista je i te kako poznat i poštovan fudbaler.

Rođen je u Montevideu i njegova priča je slična mnogima sa pomenutog podneblja. Dečak iz siromašne porodice obožava fudbal, igra ga sa drugarima iz kraja, počinje i da trenira u lokalnim niželigašima, sa željom da jednom obuče dres kluba za koji navija, u ovom slučaju upravo Danubija, čije boje Terans trenutno brani.

David Terans je majstor za slobodne udarce; Printskrin: Youtube/Squadra MD

Uporedo, pomaže roditeljima u svakodnevnim poslovima kako bi preživeli. Kako pišu mediji iz Urugvaja, Terans je upravo zahvaljujući porodici uspevao da “pliva” u sportu za koji se opredelio...

Prve ozbiljnije korake je napravio u ekipi Rentistasa, prvo u mlađim selekcijama, da bi sa 20 godina debitovao i u prvom timu. Boje pomenutog kluba je branio četiri godine, tokom kojih je odigrao 80 utakmica i postigao 14 golova.

Prošlog leta Teransu se ostvario dečački san, prešao je u redove Danubija, no, prvih nekoliko meseci nije baš blistao. Ipak, od početka 2018. godine David je glavna poluga svog tima, pošto je na 12 mečeva postigao osam golova i upisao tri asistencije.

Radi se o veoma brzom fudbaleru, kome je primarna pozicija na levom krilu, a može da odgovori obavezama i kao polušpic i desno krilo. Služi se levom nogom, sasvim solidno i desnom, a specijalista je za izvodjenje prekida, pošto ga krasi veoma jak i precizan udarac. Tokom narednog leta Terans ulazi u poslednjih šest meseci ugovora sa ekipom Danubija i to je ono što ide na ruku Partizanu, ukoliko se odluče da ga angažuju.

Naravno, Terans je samo jedan od ponuđenih igrača na “skeneru” crno-belih, ali gledajući video materijale na internetu, reklo bi se veoma zanimljiv.

Šta vi mislite, ima li David Terans kvalitet za Partizan? Odgovorite nam u komentarima...

VIDEO: Vladimir Stojković pozdravlja tri frakcije navijača Partizana

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    27. april 2018 | 14:34

    Jel paklen ko Suma ili je pakleniji .

  • Nikolaks

    27. april 2018 | 14:45

    Trazila ga barsa kao zamenu Mesiju ali on iz ljubavi dolazi u partizai

  • Mare

    27. april 2018 | 17:15

    Axaxaxaxa 😂😂😂😂 sa vama stalno cirkus sad opet imate top pojacanje da se spremate sledece sezone za opstanak.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA