Bogosavac na meti tri evropska kluba: Sjajne partije beka Čuke nisu prošle neopaženo!

Levi bek Čukaričkog iz kola u kolo oduševljava skaute koji dolaze na Banovo brdo

  • 7

Sjajne partije Miroslava Bogosavca u dresu Čukaričkog nisu prošle neopaženo mnogim evropskim klubovima.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, levi bek Brđana je jedna od ''najcenjenije robe'' na srpskog transfer pijaci i Brđanima će biti veoma teško da ga zadrže na leto.

Bogosavca su na meču protiv Spartaka pratili skauti iz tri evropske lige - francuske, turske i italijanske!

Ložu stadiona na Banovom brdu napustili su sa zadovoljnim osmehom na licu, pošto je Bogosavac još jednom pokazao da je bio među najboljim igračima na terenu.

Zorić i Bogosavac slave gol Čukaričkog Foto: fkčukarički.rs

Inače, vihorni levi bek je ove sezone odigrao skoro sve utakmice za Čuku i pauzirao je na samo tri od 34 duela. I to zbog kartona i povrede. Ukupno je odigrao skoko 2.756 minuta u šampionatu, što je samo 18 minuta manje od Darka Puškarića koji je najviše igrao.

Bogosavac je, takođe, standardan član mlade reprezentacije Srbije, a u Čukarički je stigao iz Partizana. U fudbalskim krugovima se sve češće pominje da je to jedan od najvećih kikseva Partizana, odreći se tako dobrog fudbalera bez obeštećenja.

Čak je i legendarni kapiten crno-belih Saša Ilić, u jednom neformalnom razgovoru sa čelnicima Čuke, tražio da Bogosavca vrate u Humsku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoje vrati se

    30. april 2018 | 19:30

    E moji stručnjaci,a Miletić vam igra,odbrana raspad... Samo me zanima kada će neko da plati za te propale fudbalere koje gurate....

  • Marko

    30. april 2018 | 22:28

    Ja kad sam pricao za ovog Bogosavca meni se smejali.. A strasan bek, i tek ce biti.. Nije.mi jasno samo koji ga "strucnjak" pusti iz partizana?!

  • Milan

    30. april 2018 | 19:14

    Bravo!a bombica ilijev doveo sest levih bekova koji ne mogu da se sastave (jedan direktno kriv za najverovatnije ispadanje u kupu)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA