≫ 

Strašan kiks Pejčinovića najavio ludnicu u Rusiji: Grof može da reši nikad uzbudljivije prvenstvo! (VIDEO)

Bivši igrač crveno-belih i povremeni reprezentativac Srbije zabrljao je na gostovanju Krasnodaru gde je njegova Lokomotiva mogla da overi titulu

  • 0

Mnogi su očekivali da se u prošlom kolu reši pitanje šampiona Rusije, ali je Krasnodar slavio protiv Lokomotive iz Moskve na svom terenu i odložio je slavlje ekipe koja je prva na tabeli.

Lokomotiva ima 57 bodova, četiri više od Spartaka iz Moskve i dovoljna su joj tri boda u poslednja dva kola da bi obezbedila naslov prvaka.

>>> Milojević otvorio dušu: Da je igrač Krasnodara pogodio taj šut, danas sigurno ne bih bio trener Zvezde (VIDEO)

To su mogli da urade i da su pobedili u Krasnodaru, ali je domaća ekipa, koja se bori za Ligu šampiona slavila golovima Fjodora Smolova.

Reprezentativac Rusije, koji sa 14 golova deli prvo mesto na listi strelaca, dva puta je pogađao mrežu Lokomotive. Prvo u 67. minutu sa bele tačke, a zatim i samo minut kasnije, kada je iskoristio veliki kiks srpskog reprezentativca Nemanje Pejčinovića.

Srbin je želeo da doda loptu svom štoperu, ali je Smolov presekao loptu, izašao 1 na 1 sa golomanom Lokomotive i matirao ga iz drugog pokušaja. Najpre je pokušao da ga lobuje, ali je ovaj zakačio loptu i skrenuo je u desnu stranu, ali je iz drugog pokušaja uspeo da je sprovede u mrežu, gotovo iz mrtvog ugla.

Pogledajte tu situaciju u priloženom snimku:

Ovim porazom trka za titulu je i dalje otvorena u poslednja dva kola. Lokomotivu čeka derbi protiv Zenita, koji više nema šanse za titulu, ali se grčevito bori za Ligu šampiona i neophodna mu je pobeda, pošto CSKA, koji je na 3 mestu, ima dva boda više od Zenita.

Spartak dočekuje Rostov, koji je prvi iznad crte koji vodi u plej-of za opstanak, ali ima tri boda više od Amkara koji je u opasnoj zoni. CSKA dočekuje Arsenal iz Tule koji vodi Grof Božović, koji bi mogao značajno da iskomplikuje završnicu prvenstva.

Grofov tim ne može u Evropu, ali može da pomrsi račune CSKA i Lokomotivi, kao što je to uradio nedavno i Zenitu, pošto najpre gostuje Armejcima, a zatim dočekuje lidera prvenstva u poslednjem kolu.

TABELA RUSKE PREMIJER LIGE

Lokomotiva 57, Spartak 53, CSKA 52, Zenit 50, Krasnodar 50, Arsenal Tula 39...

29. kolo:

Lokomotiva - Zenit

Spartak - Rostov

CSKA - Arsenal Tula

SKA - Krasnodar

30. kolo:

Arsenal - Tula - Lokomotiva

Spartak - Dinamo

CSKA - Anži

Zenit - SKA

Krasnodar - Rubin

VIDEO: Pogledajte kako je izgledala Zvezdina proslava titule u svlačionici!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA